TJO TJO!

Merhaba!

Utgång i onsdags, det var nice!  mindre nice dagen efter, hade universums mest onödiga studiebesök, sedan till skolan och göra ig på prov och fick veta att jag bara får g i religion. Men jag är glad ändå! Mitt liv handlar inte om betyg, och jag ångrar inte att jag inte pluggat bättre, det jag ångrar är att jag har känt så mycket ångest över plugg och betyg, Livet fungerar utan toppbetyg. Remebah what the John to the Locke sade; "No mans knowledge her can go beyond his experience"

Nu är man mega! :)  ikväll blir det årets första cykeltur med tjejorna till Alessia, där blir det lite förisfestis och sedan drar vi till das elba! Kommer bli mega, och snart är det ju studenten! Då blir man både arbetslös och jättepank! Men det är ju också kul!

fjorrelåtar, men det hör till the sommarfeelings !!



AMANDA FÅR EJ SE DETTA INLÄGG

Fick ett mejl av Amandas mor nyss, det bifogades den bild som ska vara på Amandas studentplakat!

Tyckte den var jättefin, verkligen!


hA-Ha SvENsKaPrOv, iN yOUr fAcEe!

Idag hamnade jag i komplett chocktillstånd när jag fick tillbaka mitt svenskaprov, det provet som jag var helt bombsäker på att jag tyvärr ej skulle klara, fick jag VG på!
Boyakasha!!


Nu är jag lite kluven kring plugg och fest va. Har eventuellt ett samhällsprov på onsdag och ett historiaseminarium på torsdag. Dock ryktas det om en möjligen utgång på onsdag.. Lite jobbigt med historiaplugget då va. Och sedan Elbafest på fredag! yahoo!! Det kommer bli så fett alltså.
Tror det är cirkus 18 dagar kvar till studenten, och det är ju sådär halvnice. Ska bli skoj som fan, men vill inte sluta skolan :(  fast jag vill.. men ändå ej.

Jag vill grunda en ny rörelse. Typ som en sekt. Vill ha ett jättestort kollektiv där alla känner alla ända in på benen, vegetarisk kost gäller och alla får bygga sina hus själva, med hjälp av sina kollektivkamrater då rå, såklart! Kossorna och hästarna ska få dega hur mycket dom vill! Och så ska det vara fyra gåvodagar i veckan där invånarna skänker gåvor och offrar ting i form att alkohol till mig (eftersom jag är grundaren, typ som ett tack.) Den mat man äter är den mat som är odlad i bakgårdarna och de kläderna man har på sig är den ull man baxar från fåren eller om det finns någon sömmerska eller så som är bra på att sticka kan den ju få sticka tröjor av vårt egna  hår. Mycket eko-smart kollektiv.



HEJ IGEN!

Igår fyllde Robin 19! Sjukaste dagen på länge alltså. Här ska ni få ta del av min gårdag:

Vaknade på morgonen efter väldigt få timmar sömn, börjar skolan med svenskaprov som jag är 95 % säker på att jag får IG på. Känns ju jättebra det.
Efter skolan ska jag och Amanda ta bilen ner till henne där hon och Robin byter plats, sedan åker jag och Robin hem till vardera för att hämta massa grejer till kvällen. Sedan skulle vi hjälpa Amandas pappa med att starta igång hans bil, så vi drar hem till honom, hämtar honom för att sedan dra dit bilen stod. Robin skall då alltså bogsera bilen, som ej vill starta. Vi kör ut och stannar sedan på vägen för bilen har startat, Robin kliver ur bilen och glömmer handbromsen. Så där sitter jag (icke körkortshavande..) i en rullande bil. Robin skriker "dra i spaken!" Förvirrad över att jag rullar iväg ensam greppar jag första bästa spak och bilen stannar. Pust...
Sedan glömdes de marsansås så vi var tuvgna att åka hem till Robin igen och hämta den. Sedan till stan där jag köpte en klänning, sedan äntligen till Amanda där das förfest unt förberedelser skulle hållas. Och då har jag inte ätit sedan skollunchen och trött som en sate. Herregud. Otroligt utmattande.

Mot kvällen kommer folket och vi grillar burgare! Sedan for vi in för tårta och vattenpipa! Mycket mycket trevligt.
Sedan for vi till pluto, nice början trots att jag såg ut som en påkörd kamel hela kvällen. Sen tänkte jag att jag skulle kissa lite, går in på toa och ser att det ligger spya på golvet, men jag skiter i det för jag är så jävla pissnödig! stänger dörren och blir blixtsnabbt stillastående, börjar sniffa frenetiskt med näsan och känner den äckligaste odören i mitt liv. Öppnar dörren för att få in ljus på toan, ser då att spyan i själva fallet är en prydligt lagt liten bajskorv! Alltså.. Nej. vem bajsar på golvet? Det är inte ok.. Det kommer in en kille som jobbar där, suckar och ba; "var är spyan?" Ehehehe.. "Spya? Du, någon har skitit på golvet!" sade jag. Hahah alltså. Stackarn. Nej. Inte ok! Sedan kom den där olidliga odören igen. Fick feta kvällningar så sprang ut från toan och producerade nästan en spya.

Alltså..      I  N  T  E     O K     A  T  T     B  A  J  S  A      P Å      F  U  C  K  I  N  G      G  O  L  V  E  T  !  !  !


Sedan blev det donken med mina fina kamrater och jag tog efter det bussen själv hem, missade klantigt nog min hållplats, liksom vad fan?! Jag missar väl aldrig min hållplats? Jaja, då fick jag mig en liten extraprommis. Halvvägs hem kommer jag på att jag inte har någon hemnyckel. FAN. Orkar inte vara en jävel och väcka mina stackars päron, så jag väcker syrran istället!! :)
Hon ska lägga nyckel under mattan, som jag inte hittar, dock hittades den några sekunder efter. Låser upp och får universums största käftar mot mig. Vi är nämligen hundvakt åt grannhunden och den vovven kan skälla alltså. Ylar som en jävla sabeltandad tiger så kinserna fan vänder på sig. Han kände inte igen mig, som var helt svartklädd och luktade luffare. ja.

Nu är jag vaken. Mör som få. Orkar verkligen inte göra någonting, men skulle kunna döda för lite Ben & Jerry Chocolate fudge. Eller typ varmrökt lax. Det skulle iof också vara jävligt gott med den där cheesedippen och pommesfritten jag slängde möjligtvis gav bort (?)  igår också för att hinna med bussen.

HUUR BRA?!???!!!

Jallå jallå i stugorna! Ja, är under en pågående bloggpaus, men måste dela med mig av denna, annars glömmer jag det! Helt seriöst, denna asperiga/adhdiga unge förtjänade just en plats på idollistan. han kan känna sig stolt med en plats strax under John Locke och Herkules. Kul unge!





Saknar Maria när jag ser detta. hm..

I'M PAUSING

Pong pong !

Idag tog jag bort mitt facebook-konto. Ska ta en bloggpaus nu också. Inte för att jag bloggar som en jävla sate, men iaf. Det dyker ju upp ett inlägg då och då, värdelösa, but still.. Jag tänkte iaf att jag skulle tala om att jag tar en liten paus, om någon skulle undra liksom.

Måste plugga, träna, kolla film, skriva manus och lite sådant, så det blir inte mycket till internet nu på ett tag. mer än att kolla mejlen då då.. Det är väl det ända man kan göra om man inte äger ett facebook-konto? - Mejlen. Och lite Youtube kanske. Ja.. Kul det. Jag gissar på att man kan kika in här om en si sådär 4 veckor. Då har jag inte mycket att göra eftersom betyg och skola nästan är klart, bara lite studentgrejer.

Och så visste jag inte vad jag skulle ta för bild för detta inlägg, men hittade en jättefin på Calle och hans lilla Penny. Se så fina.
De blir en bra avslutande bild.



På återseende!

RSS 2.0