Yo! Donken i gävle blev det nyss. Har icke...

dsc01763 (MMS)

Yo! Donken i gävle blev det nyss. Har icke käkat mcdonalds på år. Hoodelali! När jag kommer hem kommer jag hålla mig undan datorn lite, så adjö för stunden. Men! ännu en matbild, såg det nu. Ja, matvrak som man är.


Yo! Donken i gävle blev det nyss. Har icke...

dsc01763 (MMS)

Yo! Donken i gävle blev det nyss. Har icke käkat mcdonalds på år. Hoodelali! När jag kommer hem kommer jag hålla mig undan datorn lite, så adjö för stunden. Men! ännu en matbild, såg det nu. Ja, matvrak som man är.


Glass! Bara massa matbilder nu, men men. i...

dsc01716 (MMS)

Glass! Bara massa matbilder nu, men men. ikväll blir det käk på restaurang. Imorgon blir det att åka hem. Är på trött på människor, vill bara ligga i min säng och spela tvspel alltså. A fyfan


Nu är bilden åt fel håll, men det skiter j...

dsc01694 (MMS)

Nu är bilden åt fel håll, men det skiter jag i.. Har käkat frukost och hanna och jag sprang nio våningar i trapporna och när vi kommer fram så måste man ha nyckel att öppna dörren med, vilket vi inte hade så vi var fast i trapphuset, tur för oss så kom vår fader till räddning. Nu ska vi till något köpcentra någonstans


Nu har vi vart hos min farbror och hans fr...

dsc01684 (MMS)

Nu har vi vart hos min farbror och hans fru och ligger på ett hotell i sundsvall. Jag HATAR hotell. Därför får ni en bild på en bulle, för hotell är så hemska.


Nu sitter vi i bilen mot sundsvall. Efter ...

dsc01660 (MMS)

Nu sitter vi i bilen mot sundsvall. Efter frukosten åkte vi till en liten gård eller vad man ska kalla det. Gosade med kattungar och checka in getterna. Inne i en stuga stod en gubbe och pratade om samer och hans ungdom och visade upp verktyg och smycken de gjort. Detta är sannerligen en svensk semester i norrland. Fjäll, fiske, samer och skog. Nice, nu ska jag sova mot fönstret.


Täckningen här uppe är inte den bästa så d...

dsc01623 (MMS)

Täckningen här uppe är inte den bästa så det har inte blivit några inlägg på ett tag. Igår kom vi iaf fram hit till min bror och hans tjejs stuga, och det blev käk och chill. Idag har det vart en riktig fiskdag alltså, först fiskade vi som synes på bilden. Jag och farsan fick en varsin firre. Sedan for vi och kollade på en fisktrappa som det kallas, förklarar sedan. Imorgon åker vi nog till sundsvall. Höres då, heil heil små vänner.


Framme för några timmar sedan, vi har nu k...

dsc01481 (MMS)

Framme för några timmar sedan, vi har nu käkat, umgåtts och gått och kollat runt lite här omkring i området. Nice nice! Detta bergsgrej på bilden är precis här utanför huset. Galet stort. Imorgon blire chill och kanske lite fiske:-) adios amigos


Fikade nyss mitt ute i ingenstans eftersom...

dsc01441 (MMS)

Fikade nyss mitt ute i ingenstans eftersom detta landskap icke verkar veta vad en rastplats äro vara. Hanna stoppade chokladkaka i överläppen och såg ut som en slaskraggare. Mycket underhållande må jag säga.


Precis lämnat ett ställe som heter Gagnef....

dsc01434 (MMS)

Precis lämnat ett ställe som heter Gagnef. Blev en exklusiv frukost, limpa och festis. Inte varje dag inte. Nice. Försökte ta kort på skylten men det gick inge vidare..


SNELIS CORNELIS

idag har jag failat så katastrofalt hårt. jag ska aldrig mer baka i hela mitt liv. om det inte är assisterande som att hämta bunkar eller vara där som totalt jätteonödigt moraliskt stöd för den som bakar, eller sådant. fyfan, chocolate chip cookies och "brownies" blev det iaf tillslut.

nu är emilia i italy och typ på väg till sicilien. fy farao. själv ska jag till myggen i norr imorgon bitti. nice nice..  efter att ha funnit detta mobilbloggande så tänker jag använda mig lite av det. har en känsla att det icke kommer finnas mkt annat att göre! men d lungt va. ska bli chill, 56 härliga (!) mil uppåt ska vi.


før helvede! lite danskt. så där bara..


och så lite finskt också.


Testar att mobilblogga! Så, syns detta i b...

dsc01238 (MMS)

Testar att mobilblogga! Så, syns detta i bloggen så fungerar det tydligen då då. Mja. God natt.


TWILIGHT

kvällen spenderades med amanda och emilia, det blev twilight premiär för mig och amanda som är typ hundrå år efter med dessa filmer. vi såg de två första och ska se den tredje på bio senare.

har länge vart jävligt tveksam till dessa filmer, faktiskt sagt att jag aldrig tänker kolla på dom. var die hard vampyr fan när jag var liten och ville inte förstöra den bild av vampyrer jag har med kärlekstrams och glitter.
men nu har jag alltså sett det.

Tyckte de var helt OK. hatar special effekterna när de hoppar omring i träden och sådant, skitfult. Och lite överdrivna scener, men annars blev jag tokig på bella som håller på med båda. fy fan, bestämd dig kvinna! Men over all eller vad man säger var filmena helt OK, inte så blodigt som man vill att det ska vara dock.

kom att tänka på en av de bästa filmerna då rå, interview with the vampire. fr. 1994. minns att jag satt uppe sent en kväll och såg den helt själv när jagvar liten förut. den skrämde skiten ur mig samtidgt som jag var tvungen att kolla. mycket säregen film med fina omgivningar.

brad i interview with the vampire

nice pitt

!

HÄRMED SLUTAR JAG GÅ IN PÅ AFTONBLADET.SE.
bara mord, hela jävla tiden. psykopatföräldrar som mördar sina barn, brutala våldtäcktsattacker och slakt, vad i helvete?! ska man behöva binda fast alla människor i stolpar för att förhindra detta? människan regerar denna planet av en orsak, så vart fan gick det fel i den mänskliga hjärnans utvecklig?
OM JAG VAR ALLSMÄKTIG SKULLE JAG AVLIVA ALLA JÄVLA PSYKOPATER I DENNA VÄRLD.
tack hej!

TIMOTHY TREADWELL



denna man fascinerar mig så galet mycket. kan ha en diskussion om honom i timmar.
har vart uppe till 4-5 för att jag inte kan somna, och när jag igår bestämt mig för att sova tidigt så dyker självklart dokumentären om Timothy Treadwell upp. har sett den tidigare och behövde inte alls se den, men jag tvingade mig igenom hela dokumentären bara för att få höra slutsången, Coyotes - Don Edwards. jag älskar slutet i dokumentären.
se den här - http://www.youtube.com/watch?v=wUd_Zglcpyo (den går inte att bädda in)

nu blev det hemsk blödigt, men.. tusan för denna man.

FALCOR..

.. ser ut som Oscar. Eller Oscar ser ut som Falcor?

jag blev fettosugen på den oändliga historien nu..
(ni som sett filmen, tänk detta skrikandes; ARTAX!!!!! Atreyu!! MÅNBARN! äh. hähä)

next vecka im gåing to sundsvall and norrland, hälsa på my släkt and such.
okei, ha en jättetfint evening, pözz pözz

baj teh wey, kollar Bevery hills 90210 varje dag, its great! som när jag och amanda var små och kom hem från skolish. käka flingor med fil med mc'flurry sked och kolla huset fullt, step by step, BH, lilla huset på prärien. Dom är GREAT! (som i frosties..)


PU' A DONK ON I'!!!!!

hahaha i LOVE england!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/vbs/article6252280.ab

HALO

snart drar jag fan på utflykt. paris, venedig, barcelona, rom, london, marseille. JAG VILL ÖVERALLT.
MÖH!
nu skall jag kolla tv hela kvällen med fläkten i nylleT.


dÅÅligt..

fan. ser fram emot dexter hela veckan och när det väl visas glömmer jag det?! vad i helvete..
förra avsnittet slutade så brutalt spännande så man kan inte bara hoppa in i den nu när man missat en halvtimma. FAN. och inte fan visas det repriser och iinte fan finns det något jävla webbtv. ne, fy fan tv6. Spin city, Seinfeld och andra skitserier kan ni visa tusen gånger om i repris, men inte Dexter minsann. dÅligt..




FATTA VAD GOTT DET SKULLE VARA MED MJUKGLASS OCH TUTTIFRUTTI STRÖSSEL!!

ok nu ska jag försöka sova.
kul jag e..

vill utomlands..
:(



möh

sa ju det

mjöööööööööööööööö kan icke söva

MEN GUD! slog mig nyss på käften också, en sådan där långben flög rätt in i fejjan på mig. nice då..

ok..

jag hatar att sova själv. kommer aldrig somna..




HEJKI

så galet sugen på tattoo nu föfan. har tusen idéer.
kommer vara proppfull av tatueringar innan jag blitt 20 bast fan.

MAJVOR kära, se sikken fin en, vi som talade om ugglor. enkel med konturer bara, typ cartoon eller vad det heter på svenska. icke porträttaktig eller vad man skall säga då va. mycket fin.



denna är fätt najs alltså. vill göra skuggporträtt av jimi. såg en tjej som hade bob marley på axeln. naizz
typ som denna fast kanske med hatt på istället för afro.



eller denna läckerbit?
så jäla najz assåeh


sen har jag bara massa text och citat som jag vill ha också, tror ett stycke sångtext från Pocahontas får bli första tatueringen. fan vad brutalt. vill göra nuu.

phulla

FAKK OFF VA, HELA VÄRDEN BAH

oscar fyller 7 år idag.
jag har färgat håret.
jag är lat
jag vill pierca mig
jag vill träffa min morfar
och åka till haninge
nu


RSS 2.0