HAJ

Tjo!

Denna dag har jag;
  • Stigit upp klockan 4.45
  • Inventerat på Stadium
  • Dött av skratt och återuppstått då jag insåg att jag bara rakat ena armhålan
  • Somnat med datorn i knät
  • .. väldigt länge, närmare bestämt fem timmar..
  • .. det betyder att jag missat fem timmar pluggtid
  • Så nu måste jag sätta igång och plugga skiten ur mig!
Tjo!

VEM VILL VETA NÅGOT ROLIGT?

Alla vill.

Ok.

Min tandläkare är sjuk så nu har min tandläkartid bokats om för femte eller sjätte gången. Förstår ni?! Kan inte ens hålla reda på hur många gånger den blivit ombokad eller varför den ens blev det dem första gångerna. Tänk er att er tid blir ombokad tre gånger, det är fan jobbigt alltså, men sex gånger!?!!!! Det är skrattretande..


SOPHIE SCHOLL


DIKT SOM JAG SKREV NÄR JAG VAR 12 BAST

Om jag fick bestämma så skulle det få vara vår hela vintern.
Om jag fick bestämma så skulle blommorna få blomma hela tiden.
Jag älskar när allt är varmt och skönt. Nu när allt börjar bli så grönt.
Om jag fick bestämma så skulle solen få värma ryggen min.
Jag älskar att höra fågelns sång, dagen lång.
När solen värmer kan det vara skönt med en vind.
En vind som försiktigt susar vid min kind.
Drömmen jag har att våren ska vara kvar.
Nu slutar fågeln sjunga. Det blev inte som jag ville för nu är våren över.
Men nu kommer sommaren som jag också behöver. 

Av : Linnea Énglund 


GIV MIG FILOSOFISKA CITAT TATUERINGAR



No man's knowledge here can go beyond his experience

j'adore

mööööh. har skrivit om detta inlägg fyra gånger. allt låter bara töntigt. ni får en video istället..

MEN BARA OM MIN ÄLSKADE VÄNTAR



ÄRE GOLLUM ELLER?!

hahahahahh! började fan skratta högt för mig själv när jag såg den här bilden. VAD I HELVETE?! Jag måste börja tänka på min hållning. Jag ber jättemycket om ursäkt för den skräck jag har utsatt alla i min närhet för, förlåt mig.


JAG UPPTÄCKTE JUST NÅGOT FASANSFULLT!!

Ena min tå påminner lite om Dr. Deo! :(

IT'S A KOOL VIDEO

Fan vad jag länkar videor hela tiden då.. Och videon är inte kool, det står så i beskrivningen till videon och det tyckte jag var cella patta! Kan inte sluta tänka på låten! Och nu kommer ni ha den i skallen hela tiden HEHEHHEHEH
älskar hur mina inlägg skär sig mot min gröna natura design  HIP to the HOP<33333333333


somnade såklart när jag kom hem. Skulle ha tränat, gjort fördjupningsarbete och steidat lite men icke då. som vanligt med mig..

WHITE TRASH, IN A GOOD WAY

Jag vill ha lila hår. Eller blått. Det e flott. HEH nä, men det e fint. Ville färga håret rosa förut men vågade inte och istället satte jag i små slingor i miljoner olika färger. Det var en grym grundidé, men jag var ju emo så det blev fett fult. Och nu är det ju "inne" att färga håret rosa, eller topparna iaf. Hatar trender så hårt alltså, men kan inte undgå att smälta lite varje gång jag ser någon med crazyfärgat hår, så jävla funky. Egentligen inte funky, mer whitetrash, fast ett bra wt! Men jag tycker icke det är fint när man har starka färger, eller rosa hår med mycket smink. Då ser man bara ut som en drag queen. yäh

aaaaaah. den ultimata färgen.
njuter som en spinnande katt när jag ser denna bild.






CELLA PATTA

GILLA
- Människor som läser tidning på buss/tunnelbana. De ser så sofistikerat avslappnade ut, det gör mig avslappnad.


LILLA LOVIS!

Megabra. Melodin sitter likt lim på min hjärnhinna! Grov, men ack så bra.




Måste få tipsa om en till som klingar skönt i öronen!


NUOOOOOH

Har tråkigt.. Ska sove nu.


VARFÖR VET INTE JAG NÅGOT OM DETTA FÖRRÄN NU?!

Sen när började vi dejta hundar? Finns till och med dejtingprogram för de som har svårt att hitta den rätta, Bulldogg heter det. Och Bulldogg är förresten ett dejtingprogram för barn. Hm..

Jag vet att Sverige är ett land som inte har några lagar mot djursex men att det skulle bli så här accepterat trodde jag aldrig. Är vi ledande land inom detta område? Jag menar, jag har aldrig märkt att det gått så här långt, har de hunddejtingprogram i Grekland? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta, det känns som om vi verkligen riskerar våran egen ras när vi håller på så här, för hur skall vi kunna avla oss vidare i utveckligen med de ludna fyrbenta? Det går la inte. Det känns lite som att samlag med en annan ras är lite utav en förgripelse från människans sida, vi talar ju inte samma språk och sanningen är att människan är lite smartare än övriga raser så de förstår nog inte riktigt vad som sker förrän det sker liksom.
Nej, detta är jag mycket skeptiskt till.

I första klippet får vi reda på att dom tydligen börjat med hunddejting i Thailand också..






För hela avsnitt, kolla http://svtplay.se/v/2348894/bulldogg/  det går inte att bädda in hela avsnitt nämligen.
Jag rekommenderar er verkligen att kolla. Programledaren Amy Diamond verkar verkligen överkåt på hundar.

JAG OCH PENGAR

Såg att det hängde en vit jacka på klädstången och blev nyfiken. Vem har hängt den där? Har jag? När? Hur? Vart? Varför?

Provade den och kom på att det kanske var en jacka jag hade när jag var mindre. Det skramlade lite från ena fickan så jag checka läget och i fickan ligger det 36 kronor. Vad fan? Jaha. Kom då på att jag och pengar inte har en sådan bra relation, brukar hitta pengar lite här och där och minst sagt bortglömda små kronor i fickor. Och fattig som jag är springer jag ut i hallen för att rota i min jackficka efter pengar, AHA! 70 kronor minsann! 106 kronor rikare än vad jag trodde, stekigt!


FAVORITFILM IKVÄLL!

Denna fredag skall jag bara stanna hemma, skönt det.

Igår började jag rita igen efter hur länge sen som helst. typ.. 2 år? Har glömt så sjukt mycket hur man gör, men det flyter på. Ritade porträtt som vanligt och igår satt jag hela kvällen med porträtt på Natalie Portman i hennes roll som Mathilda i Léon, började faktiskt också lite på en bild med Léon och Mathilda tillsammans (bilden nedan.. heh..)
Och HUR GLAD blir jag inte då när jag denna afton ser att Léon skall visas på tv!? BÄST.

DET E UNDERBAAAAAAAAAAAAART

Orka massa likadana bilder PÅ SIG SJÄLV i ett enda inlägg, men erkänn? FETT COOOOOL!
ahyeh, glitter! m-m!

Idag har jag bannemig vart glad hela dagen. På religionen kollade vi på Carola när hon flippar under Livets Ord predikan, så då skrattade jag så jag grät.. Sedan var det högskole info och sluta tidigare, sedan har det bara flytit på, skön busstur hem, inga läxor, regn<3 chilledill dag.

om ni ville checka ba;

COooOoOL!





GÄNGET <3

Vet fan inte varför egentligen, men har skrattat så länge åt den här bilden!!
Den finns i våra svenskaböcker och jag diggar bilden så jävla mycket. Den är grym! Sedan så kom jag på att mina vänner och jag var lite lika dem på bilden! Mycket underhållande, De liksom.. ja vad gör de? De är så random och ba, jaha? :P Jag vågar nog påstå att det är min favortibild genom tiderna.

1. Anonym bandmedlem
2. JAG!
3. Amanda
4. En kille på vår skola (slående lika!)
5. Emilia
6. Emmy



Seriöst, jag ligger i min säng och skrattar. Så fort jag ser den skrattar jag.

FAVORITER I REPRIS FRÅN PAINT

Jag har onekligen skapat många vackra ting med Paint.

Dessa två Paintporträtt på Dessie och Paow är jag väldigt stolt över. 


Du, håll ut


ROSCOE



Hej. (Maria kan få läsa: salam mina barn!)

Jag är sjuk. Men eftersom jag är i trotsåldern skall jag vakna tidigt och bege mig ut i byn. Sedan blir det 100dagars festen och min sjuka fysik säger mig att jag kommer att få ångra kvällen djupt sedan på fredagsmorgonen.. Men det skiter vi i! he-hee..

Och det känns som om jag gör något slags själsligt brott (vad det nu är..) när jag skriver så här i denna nydesignade blogg. Med allt grönt och skönt och natura känns det som om endast poesi och filosofiska uttryck får yttras. Och aspergersbarn som jag är så har jag helt snöat in mig på papegojor. Kanske syns? Mmm. Känner ångest över att jag fotograferar så dåligt. Och jag vill ha sommar och fotografera Marias gojor, varför har jag vart så äckligt dålig på att fota dom? Jag säger jämt att jag skall göra det men så blir det några jävla skitfoton med sämre kvalité än jag vet inte vad..
Känns också nu inte helt konstigt att jag nu har fått för mig att flytta ut i djungeln och leva med blad runt the genitals så att säga. Eller typ någon paradis ö någonstans..mmm. Fiji. Jamaica. Bahamas. Barbados.
Jag förlåter min mor och far för att ha uppfostrat mig i detta vinterland, sommaren är ju faktiskt fett najs. men fan, jag skulle aldrig låta mina barn växa upp här. När vintern kommer igen skall jag fly illa kvickt. Mina barn skall  få växa upp i ett tropiskt land någonstans. De ska få växa upp uppe i träden bland massa orangutanger. Fan vad mina barn kommer älska mig.





RSS 2.0