JOHAN!

Johan Glans World Tour Of Skåne


Nej, har icke funnit någon livsglädje. Men något som gör en jävligt glad för stunden är Johan Glans!
Universums roligaste komiker, jag sitter i min ensamhet och skrattar och skäms för mig själv. Huvaligen!! På Youtube finns World Tour Of Skåne i 6 delar, NI MÅSTE SE DOM!


Jaha, nehe.. Nu skall jag försöka sova för klockan är väldigt mycket jaaao. Vaknade faktiskt halv åtta i morse efter att ha fått cirka fyra timmars sömn. Jag borde ju vara jäkligt trött vid detta lag, men icke. Imorgon (eller idag blir det ju) kommer Maria! Sedan tagga inför nyår.
Sova? Men vi testar väl då! God natt.

ME ♥ FILM

Ett fint manus och en riktigt bra regissör är som osten på hamburgaren, men det som gör filmen är skådespelarna! Fan vad jag älskar en riktigt bra film med kickass skådespelare! Jag vet inte riktigt vad jag försöker säga nu, men här är några av mina favoritskådespelare;

Emile Hirsch


Natalie Portman


Kristen Stewart


Johnny Depp


Heath Ledger 



Synd på fan med Ledger, sjukt med talang och i alla roller jag sett honom blir jag bara så jäkla glad över hans prestationer, nästan nöjd. Han gjorde det så jävla bra.


NÄ FY FARAO

Så här stor livsglädje haver jag just nu;
>|------|<

Jag återkommer när den expanderat lite mer..

ALL I WANT IS YOU




jag skulle sälja min njure för att byta plats med den där tjejen.. seriöst.




..och min andra njure för att byta plats med denna tjej.

:(!!!!!!!!!!


:O

Joan Jett kommer till Sweden Rock!!!!  Men.... fan. Den festivalen är ju fett sug. Åh vad jobbigt det blev nu.

OBS, STARK BILD PÅ EN DÖD TERRORIST BRE

HUR FAIL?!!!
åh herregud.  FY FAN VAD PINSAMT DETTA ÄR.



En totalt helt jätte failad bombning, en man failar skiten ur sig och lyckas döda... sig själv?.. han lämnar sin familj och sina barn. allt för en helt random konstnär vid namn lars vilks gillar att provocera och skapa lite rubriker så där. ÄR MAN PÅ RIKTIGT ELLER?! Alltså, seriöst. Kunde inte denna man leta fram sitt förnuft och sin mogna sida någonstans där inne i den hatfyllda kroppen, för att sedan se förbi denna cirkus som skapats av vilks och ba fortsätta starkt med sin tro?. 
Men nej..
Istället måste de likt 6åringar som retar varandra gå till motattack. På riktigt dock,hur mycket tror ni profeten muhammed har emot att bli avbildad? han sitter säker och gapskrattar och ba; HAH! dumma jävlar. inte ens i närheten likt mig!

HUR ELAK ÄR MAN INTE?

läste en kommentar en tjej gjorde att michael jackson dog på hennes födelsedag, och jag började skratta högt för mig själv?
amanda, vad skickar du över dina onda molekyler till mig för?

LINNEA ENGLUNDS BÄSTSÄLJARE

en dialog ur linneas nya succéroman förtryckta själar, skriven av en förvirrad svensk på resa genom irland.

Förtryckta själar


-vadå pung svett är ju as gott

-ja jo men just det! hade glömt bort den sensationella smaken som påminner om mystikens morgondagg som vilar över sommarens gröna åkrar


RSS 2.0