EL BJÖRNÖ

Hola negros.
Idag var vi på björnön och det vara mucho nice! Dock så brände jag mig något, men vad gör det. Skönt att äntligen få komma iväg till björnön eftersom vi inte varit där förra året då det var fördåligt väder, så det är nice nice. yes.
Nu ska jag när som helst ut på en liten promenix med mandizZz.

Så, inget intressant, jag orkar inte skriva mer. Det är för varmt och jag har faktiskt bränt mig.

GOD KVÄLL

Så här ska jag och min lillasyster spendera natten. Det är mitt blivande rum med  en just nu 210cm säng som seriöst tar upp över halva rummet. Jag kan inte ens se texten på tv, den står för långt bort. Hähä.  Ett stycke lillasyster lurar i fönstret.

HIPPIES FOR EVERYONE!

Och så blir man återigen påmind om hur mycket 2000-talet suger..  Jag orkade inte trixa med bilderna så här får ni dom i alla möjliga färger och format. (ni som är intresserade av att se, dvs.)





WHE?

Haha, jag visste att alla skulle börja tjura av mitt inlägg om Michael. Speciellt du Maja, jävla pussy va.
Nej men seriöst, jag är ingen jävla Hitler, ni får skriva/säga/göra vad fan ni vill. Jag är Linnea THE bitterfitta, hatar allt och alla. Och ni borde veta det.... Fast jag har iaf rätt...

Jaja, idag så fyllde lilla Ida 18 år, så vi drog över och åt gott och allt vad man gör.
Och jag slog vad 100 riksdaler med pappa att England skulle vinna,och vi vet ju alla hur det gick. Lättförtjänta pengar må jag säga.

Blev sen middag eftersom vi var över hos födelsedagsbarnet och nu orkar jag fan inte rensa saker.. Ska ligga här och jäsa lite först.

Hej med er.



MICHAEL DOG FÖR FLERA ÅR SEDAN.

Är jag den enda som inte sitter och gråter över Michael Jacksons död?
Jag vet inte hur många bilddagböcker jag kollat där folk lägger ut bild och skriver rip. Jo, tack jag tror jag vet det...
Men för mig dog Michael för flera år sedan, det var för flera år sedan som vi miste våran "king of pop", eftersom han då varit sjuk. Hur har vi sett honom? Jo, totalt gömd bakom alla kläder, munskydd och kepsar sittandes i en rullstol. Jag tycker tanken av att han ska stå och fullborda 50 jävla konserter i London är sinnesjuk och bisarrt. Vi har väl endå alla vetat att vi inte ska få några fera låtar att digga av denna dödssjuka legend?

Förstå mig inte fel nu, Jag är ett fan av Michael och satt och diggade hans låtar senast igår. Jag minns hur alla vi barn stod och dansa häckarna av oss tills hans låtar när vi var små. Jag tycker bara att det är så konstigt att alla säger att det är så plötsligt och att det inte kan vara sant, vi såg ju alla hur det skulle komma, eller?

Och jag tänker inte skriva rip eller vila i frid, för han ser inte detta trams iaf. Hans namn är nu historiskt tillsammans med andra historiska namn som Elvis, John Lennon, Marilyn Monroe etc. Låt oss hylla honom istället för att gråta. Och nog gör tanken av att han aldrig kommer få se detta stöd hela världen ger honom en tår eller två i mitt öga, men hans musik kommer alltid finnas kvar.

Nu vet jag inte ens varför jag skrivet ett helt jävla inlägg om honom? Jaja, inga flera bilder på bdb om det, alla vet redan.

IM STARTING WITH THE ..  MAN IN THE MIRROR, yeah!!!


NY KLASS TILL HÖSTEN

Nu har våran nya klasslista kommit. Vi är 29 st varav 1 är kille, stackare.
Jag känner igen ungefär en tredjedel av alla namn och de är från våran förra klass. Intressant, jag vet att jag säkerligen kommer börja fajtas med några särskallar... Jag stör mig på att vi är så jäkla många tjejer, fan vad jobbigt. Och det är två Linneor och två Englund. Det har alltid varit jag som heter det, bajsapa. Jag undrar också hur vi ska få plats i klassrummen? Min gamla klass bråkade alltid om platser och datorer..


Om Emilia är nyfiken så är våra mentorer Bengt Göra Alesson och Emma Hjalmarsson.
Ja, inte längtar jag till skolan igen iaf.


ITS CHRIS TO THE CROCKER


DEX


Dexter is back!!!!! YES! Hela jävla julen fram till nu har jag längtat skiten ur mig efter dexter.
6 juli! Och då är jag hos dig Dr. Fjalar Maria Yamamoto! woho.

Jag försöker rensa alla mina saker under dagarna men det är så jävla svårt när vi har upp mot stekande 50° i solen och 22° i vår pool. Det är soft ska ni veta. Då ligger man bara i poolen på en madrass och jäser, och när det blir för varmt så rullar man ner i vattnet. Funkar bra.

Nej, fasiken. Jag måste rensa nu.. efter simpsons. Min lillasyster kommer döda mig om vi inte byter rum snart.

Adjöken sa fröken.


JA TACK!

Idag leker livet må ni tro!
30° i skuggan på våran baksida och 21° i vår pool.
Sak-rensandet får vänta en timme till..

JAG HAR INGET BAAAAARNN!!!

Äh vafan.
Det är jobbigt att fixa header. Jag får göra en rackare i veckan som kommer och ha som reserv. Efter en härlig sommar kanske man kan hitta lite bilder man kan göra om, då säger vi så. Bra.

Idag är jag lat, jordgubbar har jag ätit. Som alla andra dagar i veckan´, men det är ju gott.
Ja. Jag känner hur extremt usel min blogg är just nu. Jag ska snart ta bilder för jag hatar bloggar med bara en massa jäva text. Som min.

Heil på er.

Förresten, om det är någon som har lite tråkigt så kan den ju alltid spana in dessa härligheter.
Fasiken, jag vill ha Pocahontas tatuering hon har där på armen. Mmm.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10116813


 

BLÖ

Sen sista inlägget har jag fått i mig en smoothie. Tur det annars hade det bara blivit lite chilinötter och tre jordgubbar, och då kan jag tala om att man är hungrig.
Har setat vid datorn HELA dagen. Precis hela dagen.  Läst miljarder bloggar, hittat roliga hemsidor, spelat spel, letat efter undervattenskameror, och så har jag faktiskt sett en film, en halv film. Wild Child, den var ganska dålig så jag spelade spel istället.

Nu ska jag fatkiskt försöka sova, om skitungarna i huset här intill vill hålla käften. De är extremt underliga grannar vi har. Dom har alltid persiennerna nerdragna, man ser dom nästan aldrig. Dom enda gångerna är när någon ska klippa gräsmattan och då pajjar alltid gräsklipparen så det luktar bränsle över hela området och en massa jävla rök forsar in på dom närmsta grannarnas tomter, vi råkar vara en närmsta granne. En annan gång man kan få se dom är när alla deras fyrtioelva barn är ute och skriker, och dom måste ju såklart vara ute just nu, när alla ska sova. Dom har vart ute på baksidan och skrikit sen kl.22. Är det ingen hemma där eller? Jävla snorkottar, snart får dom en jävla chilipåse i huvudet.

Imorgon väntar mig en tuuuung dag. Ska rensa alla mina saker och bli saklös. Jag har saker och prylar i mitt rum sen 10 år tillbaka, allt ska bort! Förutom alla elefanter och det som kan säljas, i need maney lixom. Förhoppningsvis har jag bytt rum med min syster innan nästa veckas slut. Då kommer jag äga ungefär tre möbler. Intressant.


Hej med er.

Nedanstående text är endast avsedd för maja.
Hej Maria. Detta är en hypnos. Du ska nu tänka på melodin i "The goddes bunny"..

Känner du hans ögon i ryggraden? Mmm braaa!.. Nu ska du tänka på "Nobody's perfect" och hennes armdans! Jaa, och helt plötsligt tänker du på maddykate!? Ja.                 Nu tänker du på färgen vit.

Din hjärna äter vit målarfärg med en sked direkt ur målarburken. "-Gott " säger den.
 
Nu kommer ett svart hål och slukar din hjärna.

Nu tänker du på tv3's gubbens hemorrojder. Åhh. Ja.
Du ser hur dom hänger ut ur rumpan. -Juicy, tänker du.

Nu ska du gå och säga att Ghandi är en duktig pojke och sedan kommer du nästa natt att drömma om hemorrojder.


JOBBIGA SVERIGE-TRADITIONER.

Wow, inga nya inlägg på snart 6 dagar. Det är Maja som är här och trollar, jävla Maja va!
Massa människor har varit här under broder mins student och midsommar, onödig dag om jag får säga det själv. Men men, man får ju jordgubbar så jag skall ej klaga.

Nu ska jag vara hemma i ungefär två veckor sedan drar jag till Haninge och chillar skiten ur mig. Jag ska under dessa två veckor byta rum med min syster och umgås med Amanda the panda.
Jag vet det här, Emilia ska åka till Estland, och jag vet med vilka hon ska åka. MEN.. Jag vet ej när? Jag trodde vi skulle hinna ha en liten get-togheter med sockerkaka och saft men kanske inte? Jag vet inte. Jag vet aldrig. :)

Nu skall jag äta något min mor trollat ihop, men jag vet inte riktigt vad, men det gör inget. Jag vet ju aldrig.
Heil på er små stjärtgossar.

KARIES PUSSYGALORE

Maja är här och vi har kollat på whale wars och trainspotting. Det är nice va.
Jag orkar inte skriva, det regnar, jag luktar svett och maja har inga byxor på sig.

Och jag kom inte på någon rubrik till detta inlägg så jag bad Maja och Fredrika säga ett varsitt ord.

BLINK 182 IS BACK!

Imorgon är det student för min bror och jag ska ha jordgubbar! Och champagne!

Har förresten glömt berätta att Blink 182 är återförenade för en skiva och sommarturne, hoppas det håller sig då.
Jag tror att Travis var min första "celebrity-crush!". Ja, så det kan gå. Och dom är hemskt mycket amerikanska, men det gör inget, det var mitt första riktiga favoritband och jag kom ihåg att jag ville inget heller än att dom skulle återförenas, ljuva tider va. Låten "first date" som var min favoritlåt ett tag sitter tydligen fortfarande fast i bakhuvudet, för jag kan hela texten.

Btw. Hoppas Peter kan åka till Peace and Love nu när han är i knipa igen, hoppas fan det. Pete kommer alltid vara Pete. Drugs for everyone!! Eller kanske inte riktigt, men jag hatar alla som underskattar alkohol som är en extremt farlig och dödlig drog.
Peace out jaaao!

JAG ÄLSKAR ATT SE DOM SMÅ LIVEN LIDA.


Jag kan inte rå för det, men jag absolut älskar att se när barn gör illa sig. Det är det bästa som finns! Jag riktigt njuter när dom fula små tjockisarna slår sig.

SKOLAVSLUTNING IMORGON

Just nu på tv 3 tittar jag på hur en gigantisk (!!) kvinna med illrosa ögonskugga och en liten body totalkrossar en gubbe. Jaha, nu satte hon sig med sin feta rumpa på hans ansikte? Hon kväver honom. Men han gillar det. Jaja, dagens människor, måste ju underhållas på något sätt.

Imorgon fåder jag sommarlov, äntligen. Jävla Carlforsska va, ska få reda på vilka som hamnar i min nya klass, kommer säkert hamna med alla snorungar, eller nej jag menar dom "coola" ,(jag ser redan Amandas och Emilias uppror..) Får också reda på vem vi får som mentor, BOSSEBOSSE!! 



HEJ, JAG SKA DÖDA ER.


http://www.aftonbladet.se/sofismode/article5351889.ab

Jag ska under dom närmsta 10 åren ha sabbat modevisningar som innehåller päls och skinn. Jag ska kasta blod och skit på äckeln som Lindsay Lohan. Jag tänker hoppa upp på den där jävla catwalken och jag ska slita sönder varenda päls. Mmmmmmmmmmmmmmm.

Om jag någondag känner för att dö eller någonting skojj, då ska jag först kidnappa varenda sate på Hermés och giva dom tortyr som de aldrig sett. Jag längtar redan. <33333456!!!

KLÖTT

Idag hade jag bara en lektion igen, vi fick besök av en kvinna som pratade om eget företagande och grejer, halvkul.
Sen kom jag hem, spelade the sims 3 i några timmar och sen kände rjag mig som en bajshög, så jag gick och lade mig och vaknade kvart i tio, så jag missade bra tv. Jaja, imorgon är jag ledig.

Orkar inte skriva mer, hejdå , Pippi för fan!

WHERE IS THE SOMMAR?



Vart tog lilla sommaren vägen? Om det inte blir soligt i sommar så kan jag garantera att jag drar iväg till typ Turkiet eller Grekland.

Hade tork och började skissa och måla. Mina färger är nästan slut så ska köpa nya imorgon, tror jag ska köpa en tutorial om hur man skissar ansikten, det skulle vara jävligt nice att lära sig. Ögat ser lite halvdant ut, dock har det fått fransar nu, jag tog kortet för en stund sen.. Jaja, skojj med nya grejer. :)

Nu ska jag kolla lite på tv och så har jag planerat att sova early så att säga!
Haj.

EH ROOOMPAA

Satan i lilla gatan vilken ångest jag får när jag lyssnar på Peter. Jag ville så gärna se honom. Fast.. Det är ju bra mycket bättre att höra lite plonk på en liten klubb någonstans i härliga England där man inte är så många, det är ju alltid så jävla mycket människor på festivaler. Gah.
Fattar ni människor att när detta år är slut har; Oasis, Coldplay, Peter och Babyshambles (även Carl Barat) och Muse besökt detta land? Det enda som saknas är lite Lennon-hysteri.

Idag började jag dagen med att försova mig. Jag försover mig aldrig, så jag gick upp och åt frukost, kollade på klockan och märkte att det var 10 minuter kvar till jag skulle möta Amanda. Tur att man har ett päron eller två som kan skjutsa. Åkte till min älskade (inte det vill säga...) skola, fick reda på mitt betyg i Information och layout A, det blev ett VG såklart. Jag hatar att vara ett VG-barn. Jag vill ha MVG, men icke, för lat. Eftersom jag slutade så tidigt bestämde jag mig för att leta efter jeans, jag gick in på News Design för att kanske hitta mig ett par billiga måndag, och när jag står och provar så hör jag bort från kassan hur butiksbiträdet pratar med sig själv och gör jätte konstiga ljud? Jaja, har ni som bor här i Västerås förresten tänkt på hur dumt det är med deras provrum? Det är inga rum, det är lite genomskinnligt tyg som man tydligen ska byta om bakom, jag tycker att man lika gärna kan byta om mitt i butiken för man ser rätt igenom det. Nå väl, hon gillar nog att kolla in allas rumpor.

Hujedamig vilket långt inlägg. Och inga roliga bilder har man att bjuda på heller.

ÅÅÅÅH, nu hör jag Noel's härliga manstoner. Han är så jävla bra när dom kör Acquiesce live!!!!!!!
HEJDÅ! :D (<---- fett gay assåååeh, men jak e klad)

VART HAR JAG VART?!

Jag och min syster har köpt the sims 3. Efter några timmar (okej, extremt många timmar) i den virtuella världen har jag plötsligt missat en veckas nyheter i verkliga livet? Går in på aftonbladet.se och får se att en 16-årig tjej blivit mördad, henrik larssons bror har hittats död, jesus har trätt fram i en potatis, tydligen har det brunnit på ett dagis i mexico och massa barn har dött men det absolut största är att man har hittat kroppar från air france 447. Jag som har följt denna jakt efter planet har missat det! Fan vad retarded jag känner mig.

Alltid när jag åker flygplan så har jag min mobil längst upp i väskan så jag, utifall något skulle hända, kan ringa hem eller till någon som man håller kär blabla. Men nu tänker jag ta min "krascha-med-flyg-hjälp" rädsla till maximum! Jag ska förbereda inplastat papper kanske med lite frigolit (så det flyter upp om man kraschat i havet..) och en vattentålig penna. Jag ska på något sätt kunna i panik skriva ner orsak om jag vet, alla jag älskar blabla och mina begravningskrav. Jag ogillar starkt att vi inte kan förebygga sådana här händelser trots att dom gång på gång händer.

Nu ska jag spela the sims.
p to the s. det känns så konstigt att inte ha några läxor att göra? hujeda.

SUCK



Människor,vi föddes nakna, det är naturligt. Varför är man så rädd för lite tutte och snopp?
Herregud vad trött jag blir, menar aftonbladet att han skulle vara för fin för att vistas vid nakna människor? Vad tror ni att han är när han duschar?

ULTIMATE FIGHTER

Nu är jag hemma från skolan en snabbis. SKrev mitt logistikprov och det gick sådär, jag tror jag fick vg men min lärare sa att jag var tvunegn att ha ett starkt vg för att få det i kursen, och det tror jag inte att jag fick.

Jag har börjat kolla på ultimate fighter, som går på tv4 sport, det är så jävla bra! kan inte somna förrän jag sett det, haha.
nfkjnfj,nasdj,fn nu måste jag plugga engelska, prov i eftermiddag.
Men ja,vilket värt inlägg..

SKINNAY VS FATTIE

Gjorde inte något logistikprov idag, det skulle tydligen bli av imorgon istället och jag MÅSTE få vg på det här provet om jag ska ha vg i kursen. Har pluggat lite, men måste plugga mer, anars kommer jag bli skitarg om jag åker dit i morgonbitti och inte får vg. Jag ska nämligen till skolan imorgon bittiför att göra prov, medans dem andra ligger och sover, sedan är det massa massa timmar tills nästa lektion börjar, så jag ska faktiskt dra hem mellan timmarna och får skjuts tillbaka sen. Så det blir nog bra, mm jah!

Idag hade jag i alla fall två redovisningar, den ena gick ganska bra den andra var ju bara skrattretande. Jaja, nu ska jag kolla på superskinny vs. supersize och sedan plugga!

Hejj va!


(Btw så ska jag snart börja lägga in mera bilder, det är så jävla tråkigt när bloggar inte har bilder.. :(  och fixa header..)


SÄLJER FESTIVALBILJETT!

Säljer min biljett till Peace and Love som är den 22-27 juni i Borlänge, Dalarna.  http://www.peaceandlove.nu/festival/

Det är ett festivalpass + camping.
Inköpspris: 1445 SEK + Ticksters avgifter
Totala priset: 1483 SEK

Jag hade tänkt mig ett pris runt 1400 SEK.

Biljetten är köpt som E-biljett via Tickster och jag säljer den via Tickster Resale.  http://www.peaceandlove.nu/festival/biljetter/biljetter-i-andra-hand/

[email protected]

Eller kanske känner ni någon som söker en biljett? c'mon!


NATTINLÄGG

Men hej. Nu sitter jag här, precis klar med mitt APU-arbete, det skulle egentligen vart klart för hunda år sedan, men jag är ju som jag är. Imorgon är det i alla fall redovisning av arbetet och jag är skapligt nervös eftersom jag inte kan mitt manus, får försöka så gott det går.. Tidigare ikväll så visste jag att jag skulle behöva vara vaken länge, så jag bad mor min att fixa lite kaffe, fan vad det är snusk men hälften av smaken försvann faktiskt när jag höll för näsan. Och nog fan känner jag mig pigg! Kommer nog inte somna den här timmen i alla fall, men det gör inget för snart är det helg och efter imorgon (idag..) är det bara engelskaprov men det är inget att oroa sig för! Yes, snart slut på detta jävla helvete.

Detta är mest för mig själv, men om ni anser det trevlig läsning, varsågoda...
Imorgon (idag egentligen, men det låter bättre i mitt huvud med imorgon)
- APU-redovisning - arbetet,mindmap,texten,punktmanus.
- Konsumentprodukt-redovisning - kameran,overheadbilder,manus
- Logistikprov - eeeeh plugga på håltimmen.... he-he

Fredag
- Engelskaprov - orkar inte plugga


OKAY! Nu ska jag packa allt och sedan borsta bissingarna, sedan ska jag i ett desperat försök glömma bort koffeinet som strömmar pilskt genom min kropp och sova!
Farväl.

2009, THE ÅR!

Vad är detta för jävla mirakelår? Fick nyss reda på att Muse ska spela här, fan vad skojjsigt, speciellt för bajogirl! Det betyder att Oasis, Coldplay, Peter Doherty och Muse kommer till detta skitland, på ett och samma år. Herre min gud.
Idag vaknade jag av att pappa hamrade och höll på, fan i helvete vad arg jag blev, sen ser jag att muse ska hit, bå blev jag glad för bajos skull, sen kom jag på att jag inte ska se Peter, så nu är jag bara lite glad.

Idag ska jag plugga heeela dagen, och jag svettas bara av att tänka på det...

FESTIVALBESLUT

Jag vet inte hur jag ska göra. Jag tvekar hela tiden på om jag vill åka till peace and love eller inte.. Den egentliga anledningen till varför jag vill åka är att Peter ska komma dit, jag orkar inte med sunk och allt blabla. Jag menar, OM jag skulle sälja min biljett så skulle jag inte missa så mycket förutom Peter, men det känns som man kan se någon annan gång? Jag vette fan vad jag ska göra. Det känns som om det rätta vore att sälja min biljett. Att köpa en endagsbiljett var det först tänkt att jag skulle göra och fan vad bra, men det tills jag såg att det kommer kosta mig närmare 800 jävla riksdaler. Jag kanske ska på en annan liten festival senare med Maria, sen måste jag fixa mitt rum och vi ska fan se coldplay i augusti, det känns okej att dissa Peter, honom får jag se till att uppleva senare. Fast jag såg att Carl Barât skulle dit,och då kommer ju dom lätt dra upp varandra på scen och lira gamla godingar, å andra sidan har jag hört att dom ska återförenas snart?
Jag tror jag ska sälja den..

BLATTAR BRÅK!

Jag hade inte tänkt att blogga någonting idag, men jag hittade några videor som är så jäääääävla bra!! Och jag vet precis exakt hur Amanda reagerar när hon kommer se dom! :D
Det finns flera videor, men jag postar dom som jag hunnit sett. Den första och sista är grym, haha fyfan.


RSS 2.0