MIN MAGE ÄR MÄTT

idag blev det en tripp till stan där jag hittade ett presentkort till min mor, hon fyller gammal imorgon. Sen gick vi bara av en slump in på skivbörsen eftersom dom ändå alltid har slut på dom bra vinylskivorna trodde jag itne att jag skulle hitta något, men se fan. Min lillasyster hittade två st oasis vinyler och jag fick damp och ska fan ha dom! m-m!

Strax ska vi se the couger där en kille liknar Liam på några sätt, sedan skall vi cykla skiten ur oss till Statoil, sedan blir det Dexter och Paradise hotel.
Achjö

NU KLIAR MIN NÄSA OCKSÅ..

Sitter här med tunga ögonlock framför datorn och kliar mina myggbett.
Idag träffades det lite med Amanda, och det var meningen att vi skulle träffats lite ikväll också, men jag tror vi båda tänkte likadant... för trött.
Imorgon hämtar jag upp Majabaja. Undrar vad som ska ske.. ? Jag ska städa mitt rum och pierca mig.

Och mitt inre har börjat förstå att Västerås endå är en rätt så trevlig stad? Nog finns jobbiga människor, liksom över hela denna planet, men det är faktiskt en GANSKA (betoning på endast ganska..) vacker stad, inte för stor och inte för liten. Dock skiter jag fan i Sverige när jag är rik nog att flytta till England.

Nu vet jag inte varför jag skrev det här. Kanske dels för att det är på det viset som jag bloggar och dels för att fylla ut.
Huver som haver, god natt.

LA DAG

Okej människor. Dagen började med att jag vaknade runt fem i morse och kunde inte somna om. Sedan gick  det en massa timmar och jag och Amanda for till Emilia, där träffade vi sköna people och bjöds på god mat och tårta!! Da-da-da! Sedan cyklade jag med Amanda på pakethållaren på en vinglig jävla cykle som förresten du EMILIA BORDE SKROTA: Det 'är bara ent tidsfråga innan någon vurpar och slår upp hela ansiktet på den där helvetes makapären. Jaja, cyklade gjorde vi länge till oxbacken där någon hade fest. Den var rätt lugn och alla people var inte så fit for fight som jag trodde de skulle vara. Jag kände igen en person som jag träffat någoin gång tidigare. Annars var det inge mer.
Men ja, nu sitter man här oic har ingen aining om vad fan man just skrivit. kul är ju det. Jag har sovit typ 3-4 timmar och min säng kallar.
Yoyoyo, hoppas inte killen börjar gråtaq lver att jag klottrade lite i lägenheten. Jag var tvungen att markera mitt revir.
PIZ NIGAH
P.S Jag skulle ha lagt in en egengjord reko bild från paint, men jar orkar verkligen inte ladda upp den.
Jajajajjajajaja. hejdå.

ÄNTLIGEN KLIPPT

Jag har ej vart inne på min kära dator för att jag hade glömt bort det jävla lösenordet... Men så vips ,kom jag på det.
Idag har jag klippt mig (kort...) och på något jävla konstigt sätt, fått min mors intyg till en piercing i nosen. Jag har setat och försökt peta in den där jävla nålen skit länge men det går inte för det gör för jävla ont asså. Så mor min gick med på att få det gjort i en studio. :)
Imorgon bär det av till Emilia, som fyllde år i måndags, tror jag. Måndags?..

Det är allt jag orkar skriva.

WESTERÅWS

Jag är hemma nu. Ville bara skriva det.

Inom en snar framtid skall detta göras;
- punga pengar på en jävla garderob + tvbänk
- köpa akvarium
- schöpa schöldpadda!! M-m! (snart..)
- fira Emilia
- färga håret
- hänga en ring i nosen min
- sola tills ne-GRO! neger alltså.


Det är inte lätt när det är svårt..

KAN INTE SOVÄÄÄ

Jag och min lillasyster kan ej sova, så vi spelar in små videosnuttar där jag visar dagens outfit alá modebloggare, och så imiterar jag chris crocker. Skapligt roligt. Nu är det visst Sandor slash Ida påtv så jag ska väl stänga av denna makapär och försöka sova. Klockan är faktiskt halv tre, och då ska man ej sitta vid datorn.
Heil!

EN VACKER DAG.....

En vacker dag när allt är på topp, då ska jag ta min folka (för jag ska finna den perfekta..) och hämta mina vänner, be dem packa täcke och kudde, kanske kleta något konstnärligt på la buss, inreda med blommor och så ska vi cruisa skiten ur oss, leva på billig mat och plocka upp sunkiga liftare. Neråt. Förbi äckliga skåne, ner mot Danmark, kanske mot Holland?! 
Detta har jag setat och drömt nu i några timmar. Efter studenten grabbar, var redo då. 

Videon klippte jag bort för att vi inte ska börja gråta över hur äckligt 2000-talet är.



AFRO-FAMILY ON MOPEDS SAYS HELLO!

Annars tänkte jag bara säga att jag samåker med el Fredrika till Haninge på söndag.

THE BISARRA CERMONI

Jag kan inte låta bli att ibland flippa över till tv4 och Michaels minnescermoni, även om jag tycker att det är väldigt bisarrt.. Men fan vad glad jag är att jag flippade över när John Mayer spelade och Brooke Shields talade. John Mayers ansikte har man ju sett i tidningarna som Anistons pöjke, och avundsjuk har man blitt. M-M!! Sedan Fick man se Brooke till tårar och då blev man nästan tårögd själv. Fan vad jag gillar Brooke. Och vem här visste att hon var ynka 14 fyllde 15 under inspelningar av den blå lagunen? huhhuh, vem visste det? Snygga kvinna.

Nu tänker jag inte titta mera för jag blir bara ledsen i ögat. MEN FAN VAD BRA ATT nästan ALLA RÅDISSAR JOSEPH!! Usch, hemska människa.

Här får ni en charmig (?) bild på en John.

THE LAMPDESIGNER! ES MOÍ!

Men hej.
Igår var man iväg en snabbis till Örebro och åt kaka eftersom min kära morfar fyller ett år äldre.
Nördar som min familj är, tog både mamma, jag och min lillayster fram våra mobiler samtidigt och morfar utbrister:"- Men va bra, har ni en varsin yuppienalle?!"  Det låter mycket trevligare att säga yuppienalle istället för mobil, så yuppienalle it is. Myah.

Idag var kvinnorna i familjen iväg till IKEA, där mättes och räknades det. Men nu har man iaf hittat en garderob och en tv-blabla-bänk som jag ska köpa nästa gång. Trevligt trevligt. Och så köpte jag en ny lampa, men den är gay.. :( Jag behöver Majas icke-mode-sinnade tycke att säga att den är funky och inte retrogay.
Men sen ska ni veta, att jag hittade en lampskärm i sammet som andra måste tycka är förskräckligt ful eftersom den var nedsatt till ynka 69 kr, den skärmen, som är mörk/marin blå satte jag iaf på ett gammalt lampben i sten-marmor-blabla, som tillhört min mors farmor eller hur det var. Det vart mycket stiligt och stolt är jag.

Snaaaart är mitt rum äntligen klart!! Mmmmmmm.

FEDT LEDSEN CHEY

Inatt drömde jag att Maja var hemma hos mig och så skulle vi gå ut och tjuvröka, så vi gömde oss bakom en kulle nära huset. Sen så stod vi nedanför kullen och gjorde det vi skulle när vi plötsligt ser hur Liam Gallagher kommer vinglandes mot oss. Som de fan vi är stod vi bara helt chockade och tittade på när han skrattandes gick upp och ner för kullen och var allmänt konstig. Jag kände att jag var nära att svimma så jag gick och satte mig på en gunga. Jag ser hur Liam klappar en chockad Maja på huvudet och sedan kommer han gåendes mot mig. Han sätter sig på gungan brevid och säger åt mig att blåsa honom i ansiktet, så jag blåser lite rök i hans ansikte och så säger han ; -"Heh! You look like fuckin' Harry Pottah!!".
Sedan vaknade jag. Ledsen. Vadå Harry Potter?! :(


FEDT MED ÅSKA

Jag undrar om jag kommer dö inatt. Eller bli hemlös.
Snälla alla gudar som finns bland molnen, gör så att mit hus står kvar till morgonen..

Det brukar knaka på rätt fint i våra väggar ibland utan anledning, dåligt byggda hus förmodligen, då kan ni ju bara gissa hur det låter när vi just nu har åskan rakt ovanför oss. He-he....

Ska nog stänga av här nu va.

EL BEBO IS KOMMEN!!

Idag vaknade jag av att det vibrerade i min mobil, så såg jag att det var Amanda som ringde, men klockan var ju sova så jag blev arg och la på. Sedan ringer hon igen och eftersom klockan var halv nio så antog jag att hon hade något att berätta. Och mycket riktigt, nu har Johannas lilla bebis ploppat ut!! :D Så Amanda är moster nu! Funny bunny ska ni veta!

Ja, och eftersom jag då inte kunde somna om hann jag med mamma och pappa som skulle handla, och när vi var inne på ICA Maxi så trodde jag att åskan skulle ta ner hela ICA och att jag skulle dö bland alla barnböcker inne på ett köpcenter. Men det lugnade ner sig sen och nu är det fint väder.. Ja-aa.. Jag tror fan jag ska sola. Ja.
Hejdå.


EN GAMMAL HUND



Idag fyllde Oscar 6 år.
Och idag var vi på björnön igen, det var stekande hett kan man säga. Och fan i helvete vad jag hatar power meet. Fan vad jobbiga dom är. Och jag hade faktiskt något jag skulle säga men det glömdes bort. Ah, nu bor jag i mitt nya rum iaf. En ny garderob och en tv-bänk skall köpas, sen e det finito.
Sov gott va.

RSS 2.0