TUSAN

Tjo sötis.

Har fan setat i över en timme och letat efter studentklänning, det är fan et hell-vete detta. Har hittat två som jag gillar men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag ska köra med.

Tror den tll höger skulle uppskattas mest av den manliga delen av samhället. Den är ju också egentligen mest praktskt, väldigt luftig och nice så där om det skulle vara varmt. Är lite orolig att jag ska få konstiga blickar om jag kommer i den till vänster. Typ.. "Vem fan tror hon att hon är!? komma i brudklänning liksom!" Ni förstår.. Hm.. Tufft val.


CHE


Har kollat på olika trailers och letat fram de som jag tycker är bra, den bästa av dessa bra måste fan vara trailern till Che. Det är nog den bästa trailern jag någonsin sett faktiskt, hittills.


DET ÄR SÄLLAN SVENSKA LÅTER SÅ VACKERT


DU SOM VAR MIN BRODER!

HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D::D:D:D:D:
Jag pluggar :D




älskar att lycka nu för tiden innebär att det finns en redan öppnad mjölk i kylen när man vill ha lite koss-juices till sin paj. Seriöst, det hade tärt ytterligare på mina krafter om jag hade vart tvungen att öppna en ny mjölk. När jag flyttar hemmifrån ska jag alltid öppna alla mina mjölkpaket samtidigt. Det är faktiskt skitjobbigt om den öppnade mjölken har labyrinterat sig längts bak i kylen och man på vägen dit måste med sin utmattade hand passera massa oöppnade mjölkpaket som lika gärna hade kunnat vart öppnade. u se ma point?
ok..., nu SKA jag skriva klart mitt tal..

DAGENS SMS

Amanda
Okej bror. Men när kommer bussen?
Linnea
Sitter på den nu, ghe
Amanda
Bra. Jag kollar om jag har din nyckel Isf kan jag ta med grekerna ur ditt skåp sen kan vi gå direkt
Linnea

Ja gör det, när du är där kan du väl ändå kolla efter om du hittar några spanjorer också?


HELLRE EN BOLLKALLE I KANALEN, ÄN EN KALL BALLE I ANALEN

Herreeeeeeeeeeeeeeeegud. Jag kommer helt seriöst få sitta uppe hela nätterna nu för att hinna, allt är åt hell-vete just nu med skolan.

Fan vad jag saknar att vara asperger och sitta insnöad på wikipedia, och fan vad jag saknar att kunna sitta och mumsa dokumentärer på kvällarna. Ba lixom, livet vart tog du vägen typ?

Avnjöt precis sista biten av denna sensationella choklad som synes på bilden nedan. När jag äter marabou så försöker jag mig alltid på ett lite tafatt sätt njuta av chokladen, men det går liksom inte riktigt, jag låtsas njuter på något vis. Men med denna yoghurt variant spann jag som en lejon! Fan auto-njutning liksom, jag njöt utan att jag tänkte på det. Helt otroligt jävla asgott. Så jävla bra tröstmat.<3


MEGA!

Fyfan vad bra det går för mig!! Har typ inte gjort någonting. Megabra, verkligen!
Kom på att jag har svenska nationella talet att göra också. Hahah fan :(
Måste alltså göra detta nu, och projketet skall göras imorgon också istället för att njuta av det idylliska vädret som är, sedan måste jag skriva svenskatal, pm, öva in talet, skriva ett manuskript, filmsammanfattning och personligt brev. Och så ska jag till tandläkaren snart också. När var det? Allt detta på en vecka. Kommer säkert ha massa prov och helveten nu också. Tyck synd dom mig! :(

Men nu ska jag göra projektet och gråta av glädje när jag är klar klockan 02.00 inatt.. Och sedan ska jag fan när projektet är inlämnat fira med något riktigt tungt. aahyeeh. fan vad jag ska skämma bort mig själv.

Inte för att Big Brother var någon höjdare men nu är kungen utröstad, så dags att sluta kolla, då kan man träna lite mot kvällskvisten istället kanske, ja och så var ju faktiskt Rodney sjuk i huvudet, fråga ba Rozas brorsa.

TJO

Bröder och systrar är här i huset och det skall ätas påskmat. Snuskmat, käkar ba bröd och laxen jao.

Annars sitter jag med hur mycket uppgifter som helst att göra, på tur nu är en filmsammanfattning men det är helt stopp i skallen. Är sjuk och mitt adjektiva ordförråd har försvunnit. Sedan måste jag trolla ihop ett manuskript på max tre sidor, och skriva personligt brev på 1-3 sidor, OCH göra lite projektarbete som jag inte har en aning om hur jag ska kunna göra. Kommer aldrig hinna detta spektakel.

Jag tror jag måste dö och återuppstå för att klara av allt, återkommer när detta är fullbordat.


.

tjao

Jag förstår mig inte på detta, med bloggar. Man (har jättesvårt för att säga/skriva man nu efter att min svenskalärare påpekat att min klass ofta använder sig av det uttrycket när man menar sig själv, jag. och jag lägger märke till det så fort någon använder sig utav det, men skriver det nu iaf..) skriver bara massa smörja. Men det får va, går liksom inte riktigt att spekulera vidare kring det. Eller jag kommer i alla fall inte någon vart med det.

Nu har japrecis kommit hem från pluto och ba självaste governören och kalle baah som jag typ inte såg.
är jätteemo. fy.

har vart på studentkryssning också, var ganska kul. herre i jesus, allt som kan hända, hände. plus lite till.

jag har ingen känsel i mina stortår, har ätit mer än du någonsin kommer att göra i hela ditt liv och så ligger jag efter med allt skitfan jag måste göra.

nej fan.
tusan. jobbigt allt är.


FJÄDERSTJÄRT SALAMIKORV PRUTTPULLA

Tjo bre jao

Sitter i skolan för vi har möte med Irlandsgruppen och det är.. ja, roligt. kanske. på ett ungefär.

men sitter nu och roar mig med flashback!
jag ÄLSKAAAAR sådant här smörj (klipper ba in texten vaa så det blir fett med fult nu va;

  _______________________________________________________________________

Medlem  
aNKones avatar
Reg: Feb 2009
Inlägg: 95
   
Efter en utekväll så var jag på ett väldigt.. ja, filosofiskt och bra humör.

Jag var på väg hem från krogen och gick och funderade i riktig fylle-anda. Rätt som det var så gick jag in i någon som mycket väl hade kunnat vara Herkules på bola. Denne man blev väl inte lika förtjust att se mig som jag var att se honom.
Jag minns att inne i skallen så försökte jag forma en lämplig ursäkt.. men rätt som det var hör jag mig själv säga: "Vik hädan, biffen, här kommer Rambo!"

Jag insåg snabbt att jag nu skulle få smaka knoge, och gjorde mig beredd på detta. Vad som hände var att snubben började tokflabba, och sällskapet till honom lika så. Jag stod kvar helt paff och frågade: "blir det inge smörj ikväll?".

Han skrattade fortfarande och gav mig en lätt klapp på kinden och sa skrattandes och glatt: "Du får nöja dig med det här, gubben!"

Än idag är jag funderade på vem killen är.. han är värd en bärs!

Var det jag kom på såhär på rak arm.. Episkt vet jag väl inte, men lite halvfränt ändå.


Medlem  

Sillstryparens avatar

 

Reg: Jul 2007
Inlägg: 177

   

Vet inte om det är sååå episkt men gjorde en rätt kul grej förra helgen:

Var på en massiv hemmafest i England, och hade börjat hångla med en rätt söt tjej. Jag tappade dock bort henne på dansgolvet senare, och efter ett tag så tänkte jag försöka leta rätt på henne igen. Rätt vad det är dyker en annan brud upp från ingenstans, rätt ful halv-emo brud, som helt utan förvarning börjar våldshångla med mig. Hon trycker in mig i ett rum och låser dörren, och jag som hade sugit i mig en del MDMA gick väl med på att mysa lite. När jag känner att handen börjar treva sig ned mot mitt skrev bestämmer jag mig dock för att detta ABSOLUT INTE ska vara tjejen jag nuppar med ikväll.

Jag kollar henne i ögonen, medan hennes hand går runt jeanskanten och säger med en liten "wink": "I should warn you..". och hon skrattar lite: "Oh, is it that big..?"...handen glider innanför kalsongerna och jag drar till med: "I'ts...(lägger världens fånigaste och cp:igaste flin på läpparna)...smmmmelly..."

Haha, hon visste inte hur hon skulle reagera riktigt, men handen åkte ut från brallorna iaf, och jag fortsatte flina fult åt henne några sekunder. Reste mig sedan och gick ut ur rummet för att leta rätt på det första ragget.

____________________________________________________________________

BTW. mina vänner fick välja ett varsitt ord för att skapa rubriken till detta inlägg, dock blev det tämligen tamt. trodde de skulle slå till med något riktigt genialiskt, men icke.
 


PATTA CELLA

Haj.

Denna helg har jag bara vart hemma, ganska skönt faktiskt. Har inte gjort ett skvatt, bara checkat typ en biljon filmer, alltid nice.


Kvällen har spenderats på flashback, finns så jävla mkt att läsa om och så jävla många idioter att skratta åt.
endast få av de topics rubriker som lockar

VADÅ INTE KLADDKAKA?!!!!!!!!!!

Totally serri, jag trodde det var kladdkaka vid första anblick

gött..



Murvelmutta

Hejsan hoppsan.

Jaha, nu glömde jag bort vad jag skulle skriva...

Kan iaf visa min nya solleglajjer jag inkasserade denna soliga eftermiddag!

Dessa var väldigt fina tyckte jag, lite sådär 50tals inspirerade. eller nått. typ.





Dessa glajjor är så kallade badass glajjor.


Alltså inte hippie, badass ska det vara. Tänk;

eller typ;


Ni vet, så där mega badass. Liksom pratar i telefon så som bara badass kan


Sedan nös jag. ful jag är.


Den i andra änden ba sade något skitkul liksom.


Sedan insåg jag hur icke badass det var att posera framförsin webcam och låtsas prata i sin mobil, så jag gav en sista pose där jag bjöd på ett krokigt finger, underbett, vidgade näsborrar och ett ganska fult öra.


VIKING VECKA SNART!

Tjo!
Sitter och avlider för jag orkar inte med loggboken till projektarbetet. jag förtjänar inte ens att säga så eftersom min loggbok är försenad, men.. alltså fan. Dö i en eld liksom, fittunge. Ni vet.

Dock är jag lite glader! Talade med min ven Majvor aka Brajj aka Maruschka aka Maja aka MARIA, och påsklovet kommer bli rena rama vikinga veckan! niceeeh ba
under måndag-tisdag blire studenkryssning
tisdagskväll hem till broder Brajj
onsdag hoppas jag på en trevlig liten utekväll eller hemmadricka kanske kanske?
torsdag åker Brajj och jag till Västerås och på kvällen äre Governor Andy och Kalle Baah!
fredag blire utekväll igen om skiten är öppet?
lördag kanske man skall skona och utnyttja som vit läkedag?

Nice eller nice?


PANS LABYRINTH

Såg denna film för någon timme sedan och är fortfarande totalt euforisk. Fantastiskt välgjord film! Lätt 5/5!!
Skönt med icke amerikanskt-producerat! Mexikanaren Guillermo del Toro har skrivit och regisserat den och det blev nästan extra bra bara för att den var på spanska. Lite som Den oändliga historien möter Where the wild things are och så en gnutta mexikanska antifascister.
Läs mer om den här.







HEJ

Idag har jag städat hela långa dagen. Hoppades på att hitta min tvkontroll, mycket skoj hittades så som pengar, viktiga papper, typ en biljon pennor m.m godsaker, men inte kontrollen.. Nästa städning kanske.
Hann med en tur till stan under morgonen/förmiddagen också, totalt megaonödigt. Hittade bara en bustier/korsett.

Eftersom det är väldigt för lite med fashion (!!!!) i denna blogg så ska jag börja visa min moderiktiga sida lite mer. Håll ut! dagens outfit bilder är på sin väg!

Dagens köp då. tatueringarna är fejk, fick dom med mina hubba bubba.




edit: haha alltså fan. ska fixa bloggdesignen också, fett med fult. mina inlägg skär sig så hårt mot den vackra naturen ba typ hallå

.

emilia vad var det nu igen du sa idag i skolan att du skulle göra ??!

KLAR MED ALLA JÄVLA ARBETEN, NU BLIRE CHILL!!!!

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

RSS 2.0