THE LINGUAMASTER!

Såg i VLT's dagens fråga vilka språk man talade, de flesta svarade då svenska och engelska och lite spanska eller lite franska. någon kunde också arabiska och kurdiska. Fan att dom inte frågade mig! Jag hade ju uppfattats som värsta coola bruttan alltså!
kan följande språk:
svenska
engelska
rövarspråk
norska
danska
ryska
lite tyska
lite spanska
otroligt ytterst lite franska
amerikanska
australienska
nya zelendska
kanadensiska

Språk jag snart kommer förstå:
finska
skånska
teckenspråk

lite skryt så där om mina språkkunskaper.

Fy fan...

Det här är så upprörande att jag inte finner ord..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7794956.ab

man borde fan införa dödsstraff på sådana här jävlar. jag är helt seriös, avliva dom.

FYFAN! JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!


TOURETTES

förstår inte grejen, så där ser jag ut varje gång jag sjunger..
?


HUR?

nein! skulle köpa GTA idag men det fanns inte!! :(
skön vecka, var ledig i måndags, skola tre dagar, ledig fredag. långhelg åhå trevlans. kanonis!

Och om några veckor är jag 18. Skall till skillnad från tidigare födelsedagar, faktiskt fira denna. men hur? Amanda säger att hon ska göra käk åt mig, låter toppen, men brukar inte födelsedagsbarnet bjussa på något? Tårta? Bulle och saft? När? Hur? mööööh. vet inte hur man gör..
Och vad önskar man sig? förutom en kattunge liksom.. ? Pengar? Piercing? Plastikoperation? Snela vener? Seriöst, jag vet inte hur man gör när man ska fira sig själv.

fan vad jag är trött.. ska fan sova nu.
haj haj

ÅLDERSNOJA

Döden.
Oh no. Fan. Snart har jag levt detta liv i 18 fasansfulla år. För vissa är 18 år ingenting, men det är ju en hel jäkla del ju! Inte för att jag har hunnit göra så mycket men iaf. Tiden går sakta när man är barn, en timme kändes som två dygn. När man är äldre hinner man fan knappt tänka innan ett helt år har gått. POFF så är man 5 år äldre. POFF#2 och du är 10 år äldre.
Jag är 18 år. Det äro vara ej så mycket, men om jag vore 30, då är 18 år till otroligt mycket. Må gud välsigna mig  med händelserika år.
Men till saken, jag vill inte bli gammal. Vill inte dö. Uach, fy fan. Den ultimata döden skulle ju vara att typ bara somna in en natt. Fast vill vara relativt klar i skallen. USCH jag blir helt tokstörd av att prata om döden. Man kanske skall be någon trevligt men i såfall mycket psykiskt sjuk själ att giva mig en heroinöverdos när man känner att det närmar sig? För min egen skull hoppas jag att jag mycket snart kommer på något roligt att göra av mitt liv ett tag. Annars kommer jag ha ännu mera ångest, att dö utan att ha riktigt gjort något. Eller uppfyllt någon dröm.
Dock vill jag här poängtera att det behöver inte vara ett meningslöst liv om du ligger i soffan hela dagen och glor på tv. Det kanske ger dig sinnesro och du kanske älskar den där tokbra serien på tv? Det tycker jag är OK då va, då är det kanske ens mening med livet. Det behöver inte finnas en mening.
Men min mening är i alla fall att finna lycka och ro och föra min säd vidare.
men gud, jag vill inte bli gammal.. Snart är man 25.. Snart ska man hitta en man att idka symbios/samliv med, skaffa barn och leva med i resten av sitt liv. Förstå det? Att leva ihop med en och samma person i resten av sitt liv. Det kommer ta tid att hitta en sådan. huvaligen..

Som John Lennon sade; "Life is what happends while you are busy making other plans." eller något sådant.

P.S Jag är alltså ateist. Hur mycket jag än nämner någon gud i mina texter så är jag icke troende. Att nämna gud menas bara på att jag innerligt hoppas och vill. Som med Zeus och typ Apollo, påhittade men ändå så finns de och är en del av jordens historia. det är ju också ändå jävligt konstigt.. Men ska inte spekulera kring det nu..
P.S 2 Jag måste verkligen sluta tänka så mycket.

IDAG FÖR 40 ÅR SEDAN...

27 november 1942 - 18 september 1970




BACKIN UP SONG

Antoine Dodson.  Ni vet, bed intruder song? grym grym grym!
MEN har hittat en som nog är snäppet bättre!!
checka in vaaa


har den i skallen hela tiden

KANONIS

blev en mycket mycket fin kväll hos frida som igår fyllde 18. tårta och massa trevligt folk, lite trist att man är 17så man sitter ensam hemma framför tvn ba. men en månad kvar nu då då. då.

ville bara säga det.
och jag är tröttpå att sitta hemma :(:( möhhhhhhhhhh

MONA ÄR EN KORV

jag hatar Mona Sahlin.
jag hoppas lite att hon vinner för då ger det mig ännu ett skäl att flytta från detta land.
jag har massa plugg.
hatar Mona så otroligt mycket att jag blir varm och upprörd bara jag tänker på det.
jag har käkat vivaldi-sallad.
gott som fan.
jag vill gräva en grop i marken, lägga mig i den och aldrig komma upp.
villllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll inte bo i svärje. vill inte jobba.
jag ska bli golddigger/hemmafru och köpa fetaste huset! köpa allt jag vill!

I FREDAGS HÄNDE NÅGOT REVOLUTIONERANDE!

jag åt kebab..


jag är fortfarande lite chockad över att jag gjort det. HÄHÄEHiehie. fast det var gott. lite halvläskigt tuggmostånd och skum kryddning, men helt OK. tänkte våga prova tacofärs idag också men det gick inte.
men i fredags så gick amanda, emilia och jag runt i staden och schåpade! köpte lite grejor. fint.

i går, lördags, så möttes jag och amanda upp för käk på spicy, YUM. sedan mötte vi emilia och så tog vi en bowling på strike! underhållande trots att jag blir självmordsbenägen när jag missar käglorna. men kom ej sist! halle! kommer alltid sist annars.



sedan for vi till amanda och käka snask och kollade tv.

MINA NYA FAVORITGODISAR! en totalt himmelskt sensation för smaklökarna!

HAGGA

jag är så sjukt irriterad på alexandra "kissie" nilsson. fan vad trött jag är på de jävla svinet alltså.. henne skulle man verkligen vilja springa på och ge en fet smäll. läxa upp kvinnan lite. går inte på hennes "provokationer" eller försök till avundsjuka. jag stör mig bara något enormt på att hon tror att hon kan mobba och ha sig, samt tro att hon kan komma undan med det. that ain't right brottah!
fast å andra sidan blir man väl nöjd som tusan den dagen hon går under pga sin egna osäkerhet och pysikskt instabila hälsa. för allas bästa hoppas jag den dagen snart är kommen.
prisa gud!

VILL HA KISSEKOTT

hääääj
åååh jag vill åka utomlands :( . jag vil plugga utomlands. jag vill flytta utomlands. vill sola. och bada. och äta glass. jag vill ha en kisse. och ett fint hus. och några miljoner också.
men vi tar en sak i taget.
imorgon ska jag shoppa ballen av mig
howdie

ÅNGEEEEEEEEEZT

IRLAND ELLER EJ. detta gör mig galen!!!!!!!!!
vill inte dra dit, fast vill. men vill inte.. nej. BAJS.
.ndlkasfm,asölmgfaslkgnvfjksebdsledjvmlksdnmvjkcrsbdjvbalkcsnmöx,clam.kszjlkx bvsjebdnclöz
ascfaslncoiasnivhbn ilkasdxvolbsdvnlxmm.cvpasnv odbcfiödnvlsdmvlknsdlkgvxc

vad jag ska göra med mitt liv?

och projektarbetet :(!!!!!!!!! möhhhhh

min hjärna kommer att avlida

^

jag är lite sjuk. men i helgen har jag varit väldigt sjuk. och igår och idag stannade jag hemma från skolan men imorgon skall jag pallra mig dit minsann.

idag käkade vi en av mina favorit maträtter,  typ köttfärs med vitkål och lök i pitabröd med med en sjukligt god sås. hade tänk ta kort på det men var så glupsk att jag käkade opp det och glömde ta kort. hähä..
ben & jerry chocolate fudge glass till efterrätt. yummie for my tummie!

det är bara knäppisarsom skrattar högt för sig själva och eftersom jag jämt gör det tänkte jag visa några grejor som fick mig att LOLa liksom ba vaa

...



den här ungen är så otroligt obehaglig, fast ändå cool. funky typ.

STUREPLANSVACKRASTE.SE

jag älskar stureplansvackraste.se. fan vilka schyssta videor man hittar där. och bilder. och texter. fätt grym va
imorgon åker jag till haninge över helgen. nice nice! och om några sekunder ska jag göra ett till inlägg med en gif-fil, men den förtjänar verkligen ett eget inlägg.









fast denna är bara jättedeprimerande... :(


TJOLAHOPP



tjenis, idag är jag glad. dagen var helt tvärtemot gårdagen, hade världens flyt med bussarna också, fint! plus att vi i engelska b gruppen fick reda på att vi var för många så de delade på oss och har nu världens skönaste grupp. BARA elever från vår klass, fätt fätt!!


MORR!



Idag är jag mer upprörd än vad Adolf Hitler var när han insåg att han var tvungen att kapitulera och tog självmord. Men bara för att det är min lillasysters födelsedag tänker jag försöka vara lite trevlig.. och äta upp hennes tårta.

RSS 2.0