MÄTT

h.e.j.
fyfan vad jag har ätit denna dag. jag kommer döden dö. . . öööööööööööööööööööö. mätt...
jag minns inte vad jag önskade mig, tror jag önskade mig en enda sak och det var ett presentkort på IKEA, och det fick jag inte ens.. Fick choklad, pengar, en vegekokbok, skrivbok något, biogrej(skall se de blå människorna i avatar, mmm) en extern hårddisk och the bästa - en beatles skiva. som jag faktiskt fick av min broder. Jag blev mycket glad för den trevliga gesten. Han fick inte ens något av mig.. schysst.
Jag överlevde denna julafton också, och utan att egentligen köpa något åt någon, köpte bara åt mamma och pappa och egentligen v ar det inte jag som köpte, fgick andra att åka iväg åt mig. :) jag är duktig. och nu skriver jag som en åsna för jag ligger ner på ett mycket underligt vis och jag orkar inte räta på mig eller något det ör jobbigt. ah shit, stavfel, nåt typ inte ångerknappen så det får stp kvar. ah ett till. fint.

min mor och min lillasyster har gått iväg till kyrkan denna julaftonsnatt. galna jävlar. , min syrra skall konfirmeras.. den slynan. men jag skall iaf möta upp dom sedan och då skall jag kasta mig i snön. kul. fasdt kommer säkert bli redigt rånad av muhammed och ali på vägen.
jaja. nu skall jag se rambo 3 och käka noblesse.. och mjölk.
hejski.


ONLY AT FB

hahaahaha fan vad jag älskar att kika runt på flashback!<3


LITE SHIT

Idag steg hurtbullen upp, jag alltså, klockan 7.00 imorse. Yes man, drog till ICA Maxi och köpte lite grejs. Sedan har jag vart i köket i några jobbiga timmar. har slitit med ett jävla pepparkakshus som inte ens blev fint.. Fast finare än dem vi brukar göra, eftersom det jag gjorde nu blev mycke färggladare och roligare. Ja. Och imorgon skall jag slava ännu mer i köket för jag ska baka något roligt, typ .. muffins.
Kommer däcka tidigt denna arbetarkväll..

godis som fick pryda pepparkakshuset. ja,, som sagt.. det syns vem som gjort huset detta år.. (mememememe!)


min syster bakade rocky road och jag fick syn på en halv jesus.



och igår pyntade vi granen. Även om jag ogillar julen och allt som hör jultider till så tycker jag det är mysigt med julgran. faktiskt.. ja.



ELOO

Hejsan svejsan. Här sitter jag i min ensamhet och dricker vin, det är så man super kära vänner.

Idag var det avslutning ochdet var lättsamt underhållande, när rektorn stod och snackade blev jag och amanda smått uttråkade och så gör amanda ett ganska tyst men tydligt mun/tung-ljud, liksom dra in och ut tungan samtidigt som man säger lualualualalualualualualualaulaulaualualualualuaoualaualualualua, och då sitter det två lärare framför oss var av den ena vänder sig om och tittar upp på amanda och.. håll i er, nej hon säger inte åt henne, hon skrattar! Och det var tydligen väldigt kul eftersom jag började tjura.


Ah najs. hajrå

BLOMMA



För lite mer än över ett år sedan skrev jag följande på bdb;
"i övrigt vill jag sitta på majas balkong, skabbigt oduschad likt en pundare en regnig sommardag, röka lite pipa och rädda fågelungar."
Fan vad jag längtar till sommaren.. vinter är ej min grej.

BUFFALO BILL


Silence of the lambs visades igår på tv och jag älskar "the buffalo bill dance" <3 bloody awesome

Var på stan en mycket kort stund idag, tål inte hypergalna konsumenter. Jävla julmåsten, fan vad jag hatar julen.

++AVATAR++

Jag har aldrig varit någon jäkla sci-fi-nördi-blabla, men heliga makaroner vad denna trailer fascinerar mig!
se på dessa bilder! Göh.-.!


youtube.com/watch?v=aVdO-cx-McA

NESH

Fyfan vad jag är trött..
Jag har enormt mycket läxor och shit att göra + saker som bör göras i hemmet, mycket ansträngande, men jag orkar inte vara duktig. Det är konstig vinter utan snö, bara kallt och blåsigt. Det är mörkt..  Allt jag gör under vintern är dåligt men jag orkar faktiskt inte byr mig, nu tänker jag kolla på COPS och inte göra klart mina uppgifter jag har, för jag orkar inte.

JAG HATAR ...

1. Facebook - för alla använder det och jag fattar ingenting av den där jävla ansiktsboken.
2. Folk på bussen som anser att deras väska ska ha ett eget säte, trots att det finns människor som står upp.
3. Vinter - för att man fryser, snorar och halkar.
4. Pengar - för att jag har för få av dem..
5. Brutal malmöiska - typ som den rösten som pratar i Pågen-reklamerna, f.y.f.a.n.
6. Gapiga människor - därför.
7. Mitt hår - totalt okontrollbart

God natt.

RSS 2.0