ZOMBIE

trött.
idag har jag städat lite och ätit en mansportion av nachotallrik. Är fortfarande mätt..
Känner mig som en zombie.. trött. det känns som mitt huvud är tömt på hjärna och någon har installerat detta för den här sången går på repeat i mitt huvud.

SAGAN OM SEMLAN

gif maker

jaja, det e kul med gif..


MAJA HAR SKAFFAT KISSE!!!!!!!!!!!!!

gif maker

faaan vad jag längtar tills lovet, skall dra iväg till majvor som har skaffat katt. WEY! jag skall få den linnea-vänlig, för det finns ingen katt som jag vågar gosa med, förutom amandas kisse som man kan peta på lite bakom öronen, alla andra katter är onda.

men just det! nej, inatt drömde jag om tåg igen. det är någonting med mig och tåg, och tågstationer! det är säkert ett vidunderligt myskotecken, ett tecken på att jag ej skall åka tåg. Mitt undermedvetna som ser in i framtiden, kanske kommer tåget explodera? köra av spåret? krocka med ett annat tåg?
gud nåde

KAN JA FÅ GLASS ISTÄLLET?

(på tal om rubrik då va-- http://www.youtube.com/watch?v=d8alGNR2SMY)
kul att jag hela dagen sölat med att göra min läxa. nu är klockan snart tio och jag har inte ens läst den. HEHIHEIHEOHEOH!
men-- jag gör lite snart det som jag hinner för snart är det weeds, och resten imorgon på håltimmen i skolan. MAn är väl för slö. Ja. istället har jag ätit nutella. gött mos.

och mitt hår växer helt sjukt jävla skitfort! klippte av det någon gång vid skolstart, råkade klippa för mycket, blev ledsen, såg ut som ett cancersjukt barn som lekt med eld. Men nu har det växt micket fort jah! SÅ nu skall jag låta det växa några cm till sedan klippa rakt, vilket betyder att ja nog måste platta mitt hår väldigt ofta eftersom mina lockar inte gör sig bra i rakklippt hår. skall bli intressant..

men nu.. fin fina bilder, alldeles färska och allt va! hejski.


MJELK

Idag spatserade jag i nästan två timmar på stan, själv, utan smink. Men det var... trevligt.
Hittade inget smaskigt heller, lite smycken, två vanliga linnen och två funky väskor. Ganska olikt mig. ELler.. inte linnena, nu har jag typ dom linnena i nästan alla färger. Sedan köpte jag då smycken. Har ej köpt smycken på flera år. Och min senaste väska jag köpte var nog för cirkus två år sedan. Men så kan det gå.. Mm.

Nu vet jag inte ens varför jag skrev detta.. Mycket onödigt.
jag vill ha sommar.

Åh jag såg att det skulle vara dokumentär om Charles Manson på tv4fakta. fan vad jag vill ha dne kanalen! god damnt! någet mer skulle jag förtelle om men det minns jag ej.

men ja, onödigt inlägg.. ja. som alla andra i och för sig..
men nu publicerar jag..

lite shit

Var kommer du ifrån – ursprungligen? – min fader
Fullständiga namn – Fjalar Linnea Grymtkorv Englund
Hur gammal är du – 17. Sannigen är att jag var tvingen att fråga min syster, tänkte skriva 16 liksom bah!
När fyller du år – 19 oktober
Tycker du om någon just nu – ja många
Jag samlar på – damm?
Gröna eller röda äpplen? – gröna förbövelen!
Vilken tid gick du upp idag? – runt halv sju
Har du sovit i din egen säng i natt? – nej, har bott på en madrass i min lillasysters rum hela denna veckan för jag såg en ASFET spindel i mitt rum och den försvann innan jag hann ta ut den och jag har inte hunnit städa eller letat efter den under hela veckan så har som sagt.. sovit på min lillasysters golv i snart en vecka..
Har du sovit ensam i natt? – nej, jag joinar ju som sagt min lillasyster, + två knaprande och vattentörstiga marsvin.
Har du strumpor på dig nu? – ja, skitsköna fluff-lurviga-tuss-something-strumpor som min mor köpt åt mig, säkert från ICA MAXI.. funky.
Hur svarar du i telefon? – svarar endast hemma om jag är själv, då- linnea. I mobil- hallå
Vad ska du göra ikväll? – det är kväll, har pluggat lite men orkar inge mer, ska duscha och sova efter denna skit.
Vad ska du göra i morgon? – gå till skolan, kika på stan, åka hem, chilla skiten ur mig.
Vad vill du bli när du blir stor? – glad. Cool. Typ.. whaevva
Var vill du bo när du blir stor? – UK! Packat och klart va!
Är det okej att gråta? – är det okej att skita?
När grät du senast? – det.. minns jag faktiskt inte.
Varför? – men nej
Vilken årstid tycker du bäst om – sommar. Lite vår också. Och lite varm höstdag.
Laddar du ner musik och filmer från internet? – ibland
Vad skulle du göra om du vann en miljon? – svimma. Sedan ta en bråkdel och köpa skit för, spara det mesta.
Bär du glasögon eller linser? - glasögon, ej regelbundet.
Tycker du det är viktigt att ha märkes kläder – ja, det är det viktigaste som finns, om jag ser någon som inte har märkeskläder så går jag fram till den och ger den en helt sjukt förnedrande uppläxning om hur livets mening handlar om att bära märkeskläder.
Har du hål öronen – oui (stavas det ens så? äh fan bryr sig..)
Har du tatuering? – Niet!
Vill du gifta dig? – nej
Vill du ha barn? – ja, jag längtar. (var ej ironisk)
Solar du ofta? – under sommartid, så ofta jag kan.
Är du bra på att laga mat? – nej. Bara nudlar och currygryta
Gillar du att dansa? – alltså.. vad för dans? Inte tiodans typ salsa och shit. Men härligt släng med armarna upp mot skyn är fint det.
Hur vig är du? – inte så mycket, har blitt värre nu när man är gammal tant och allt.
Vilken är din favoritglass? – vilken är inte min favoritglass? Nej men, konstgjord vanilj är snuskigt.
Tror du på ett liv efter döden? – självklart inte.
Bor dina föräldrar tillsammans? – ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? - kvällsmänniska för guds skull!!
Vilka hårfärger har du haft? – brunt, svart, gult, orange, rött, + syntetiskt – blått, rosa, rött, lila, vitt, grått etc etc . alla världens färger som finns.
Är du beroende av något? - food
Röker du? –beror på vad
Senaste låten du hörde? – hello goodbye – beatles
Brukar du bädda sängen? – i perioder
Har du kysst någon under den senaste veckan? – nej
Vad var det senaste du sa? – men nein!
Vem kramade du senast? – min hund
Saknar du någon nu? - ja

goder natt kamrater!

 


SAY WHUT

men gudars


jag
skall
till
tandläkaren
den
2
februari

gud
hjälpe

.

Jobbig dag.. Började med att jag vaknade försent, sen sölade jag så hade typ 15 min på mig att packa väska, äta, fixa mig etc.. kutade ut till en väntande Amanda. Sedan var det jobbig idrott. idrott brukade vara kul,nu är det förjävligt. Sedan ny kurs, rättskunskap, förjävligt det också. Sedan valde vi våra iv-val inför trean, det blev Historia A och Engelska B för min del, så hoppas man att man får det också.

Men nu.. beatles och oasis. aaah, en fröjd för både ögat och örat, minsann!


____________________________________________________________________________________________
jjjja! lilla dexter också.  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6443086.ab

DAS IST SUPER!


aVATAR

Gårdagen spenderade jag sovandes, mot kvällen for jag och min lillasyster till SF och glodde på Avatar. Såg att Emilia inte tyckte den var en "woho-film" , låt oss säga så här, Emilia är tokig.
Förstår folket som blir deprimerade efter att ha sett den, jag är alltid deprimerad över verkligheten men efter detta blev jag ju seriöst självmordsbenägen.
Men okej.. Sheisse, das movie, das was super, ja!! Tänk er en harmonisk 60tals tripp till nangijala den mest underbaraste sommardagen, aaaah, Avatar var 10 gånger bättre än det.
Härlig grönska, sjukt vackra färger, helt jävla sjukt fint överallt. De smurfliknande Na'vi folket såg gudomliga ut. Klart som fan att man blir deprimerad när man som naturnarkoman sitter och tittar på typ den vackraste plats man någonsin skådat, inser att den inte ens finns, kommer ut ur salongen till ett snorkallt Västerås city som spelar den mest sunkigaste clubmusik som kan spelas. Går över avgasindränkta övergångsställ, sätter mig i en manick med fyra hjul och åker iväg hemmåt, passerar gråa industiområden. Klart som fan man blir derpimerad.
Den nästbästa film jag sett, inget kan slå Trainspotting, men hejdundrar i tusan vad bra Avatar var! Länge leve sci-fi!

peace out brottah!


7TH HEAVEN

Detta program..


Det är något med det.. det förtrollar mig liksom. Jag absolut hatar det men jag kan inte sluta kolla.
Hatar ALLT med det. Sätter dom skådespelar på, repliker, deras "problem" etc etc. I dagens avsnitt hade Ruthie fått mens och ville inte säga till någon och hon var helt sjukt överhormonell och arg. Sedan har hon typ en pojkvän som heter Peter (tror jag..) och honopm blir hon arg på hela tiden och vill typ inte vara ihop med honom men hon säger itne varför. Hon är bara allmänt arg för hon ahr mens, och då är man arg. typ så dom vill få det till. Iaf, det slutar med att alla får reda på det och .. nej. fan vad jag måde dåligt. De stod i korridoren, Ruthie, hennes syster Lucy, hunden och hennes brorsor, Matt, Simon, och dom två små tvillingar och så kramar dom henne och grattar henne sedan går dom. Nej fy fan va pinsamt. då bytte jag kanal.

En annan grej som gör mig lite upprörd och illa till mods med denna serie är att jag får riktiga jävla pedofil-feelings av en av dom. Jag har en obehaglig känsla som jag får ibland, jag kallar den "pedofilkänsla". Jag mår allmänt dåligt, blir deprimerad på en sekund och känner mig typ.. äcklig. som om jag blitt våltagen eller ska bli, och vet om det.. Skitkonstigt, anyway, jag får denna känslan av vissa personer, jag tror det beror på deras utseende, men med denna person så är det också rösten, sättet att prata. Jag bli så jävla äcklad varje gång jag ser honom. Och denna person är Simon i 7th heaven. Nej. Fyfan vad dåligt jag mår av att se honom.. Och jag måste ju kolla för denna serie psykar mitt sinne och tvingar mig att kolla.

Nej. usch. nu mår jag dåligt.. Se bara..






Alltså... I dont know what it is, theres just something about him..   uugh. rysningar.


när jag sökte efter bilder fann jag även detta;


hehe naughty ruthie!

ADJÖSS
(jag vet att detta inlägg nog var mycket mystiskt men jag är helt seriös och Simon äcklar mig. fyfan...)

-

Fasiken vad mycket plugg det har blitt den här veckan, prov eller inlämning i princip varje dag. Och imorgon kommer det som jag fruktar mest, prov i småföretagande. Ville så gärna ha goda betyg i skiten men hinner inte plugga in allt.

Jobbigt.........             

fin bilddagboken är nu för tiden..

(ironi alltså..)

DAS IST GOTH

Skön dag imorgon, endast ett engelskaprov att skriva.

trött på den nedrans jävla kylan
J A G  V I L L  H A  S O M M A R  F Ö R  B Ö V E L E N

wey

TRIPPADE DRÖMMAR

Dom senaste veckorna har jag drömt jättekonstiga drömmar, dom är helt vrickade, totalrubbade. Men inatt var den konstigaste. Jag fick barn, och när det föddes var det stort som en 4-åring typ, och barnet pratade och allt som en 4-åring gör, men det konstigaste var att ungen såg ut som mig när jag var liten. Det var alltså jag som var barnet. Jag födde mig själv, jag har faktiskt dröm det förut en annangång att jag födde mig själv. Sjukt.. Iaf, min lillasyster var gravid och skulle också ha barn, hon är 14 år gammal men ingen brydde sig i drömmen. Sedan Skulle vi flytta och mamma och pappa berättade att de köpt ett hus inte långt ifrån där vi bor nu, det var en student som ville ha lite större place och då skulle vi byta. Jag, min lillasyster och Maja som var hos oss satte oss vid datorn och skulle kolla vart huset låg och vi höll på att söka på hitta.se i säkert 20 minuter för vi stavade fel på gatunamnet hela tiden (jag minns att det var Västmannagatan 1), tillslut stavade jag rätt. Och vi såg det och zoomade in så nära det gick, sen helt plötsligt så stod vi utanför huset, och då insåg jag hur litet och fult och långt bort ifrån allt det var, så jag fick tokdamp och började skrika på mamma och pappa som var så dumma att sälja vårt hus med typ, vad.. 5 sovrum, vardagsrum, kök, tvättstuga, 2 toaletter, garage, bastu, förråd och garderob mot ett asfult litet hus med 2 rum och kök. Ja.. Och sedan insåg Hanna att det var för litet då började hon skrika: "VART FAN SKA JAG PLANTERA DÅ!?? VART FAN SKA MINA PLANTOR FÅ PLATS?!!!"
Och då började alla skrika på varandra. Där stod vi,  och alla började skrika på varandra, sedan började jag gråta skiten ur mig tills jag itne kunde prata och jag hade ju mitt barn i famnen vilket var mig själv som 4-åring. Sedan gick jag bara därifrån och plötsligt var jag hos någon adoptionsgrej och sade att jag ville bli adopterad för jag hatade mina föräldrar. Så blev jag det och skulle åka till mitt gamla hus och hämta mina grejer, då står Maja utanför vår grind, sedan följer hon med mig typ precis fram till dörren och där tänder hon en cigarett och sedan säger hon: "Men fan!! Nu kommer ju din mamma se att jag röker!!" Öhh.. Smart att tända den precis utanför dörren då, tänkte jag. Sedan gick hon in med den till vardagsrummet där mamma satt och så visade hon upp den och sen började dom prata och kolla på tv.
Ja, sen hände en jävligt sjuk sak, men den tar vi inte här.. he-he.
Kul. Mina drömmar är alltid som en sinnessjuk lsd-tripp.

Nu skall jag plugga hela långa dagen. trevligt. eller långa och långa, jag vaknade halv två. Halva dagen kvar.
Göra klart min webbutik och artikelarbete. Najs, haj.

!!!!!UPDATE!!!!!
Okejj....................  O_o hehe emogubbe. anyway. jag sökte på hitta.se på Västmannagatan 1 bara för att se om det fanns någon sådan gata, ja visst fan, 4 stycken, och en fanns i Västerås!
Var tvungen att zooma in,ser inte alls ut som i drömmen. höh. men kul att det fanns just här. 


JAG ÄR SMART

Idag
Hanna: "Om 30 minuter finns inte SAAB längre."
Jag: *tänka..* "Kul. Vad ska då BMW-blattarna köra för bil?"



MEN. NEJ..

f.y.f.a.n.
jag är en människa. jag är en människa som är trött på allt. jag är en människa som är trött på allt och jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon.
Vad fan är grejen? Börja på en torsdag, kunde de inte vänta två dagar?
Trött på allt och ingenting.

Letade efter en bild som kunde uttrycka min frustration, irritation och aggression men fann inget. Hittade dock dessa.. De ser kul ut
"God hates fags". Liksom.. varför skulle gud hata vad han själv har skapat? Men roligast att de kristna sektmorsorna drar på sina småbarn dessa tröjor. Ansiktsuttrycket på det minsta mongot är ju great! Såjävla pressat, men. ja. det e najs. höh


Men denna är ju bäst!  haha bögar äter bajs. Vem fan kom på denna text?! Typ, "You guys!! I just came up with a awsome new text to put on our placards, !! ok ok. okey are you ready?! okey, how about.. fags eat poop? HUH?! ISN'T IT GREAAAT?!! OMG IM SUCH A GENIUS!!!!!!!!!!!!!!!!" Ehh. ni hajjar grejjen, men vad fan liksom? Sure vissa bögar sexar i analen men det låter sig vissa kvinnor också göra.
Eller låt oss nu säga att bögar faktiskt åt bajs, vad skall dom göra åt saken? Det är itne som om man slutar käka bajs bara för att någon skriver det på en skylt, ger den till en 10åring och ber denna fula lilla jävle vifta med den på gatorna.


Och sedan ville jag bara tala om att gud finns inte.. Så har du inte kommit på det än bör du låsas in på mentalsjukhus.
HEJ

RSS 2.0