DET FINNS HOPP FÖR MÄNSKLIGHETEN

Iaf min sort, för idag har jag fått en spruta mot svinis och nu kanske inte jag dör, det känns faktiskt grejt va!
Kändes inte alls och jag ville ha fem stycken till! Men nyss så skulle jag böja armen bakåt och då kändes det och sedan gjorde jag så några onödiga gånger till och nu är jag öm, nedrans va. Och skolsyrran blev irriterad på mig för jag svor som en lömsk sjörövare. Roligt..


KNÄPP

Men hallå!! ( jag lovar att ingen läser hallå:et rätt utom maja, ungefär som när du hallåar dina gojjor, typ;"MEN HA-LÅÅÅH!". typ...)

Ah tja, va. Idag är jag så trött så trött.. I skolan vet jag inte vad jag gjorde  när jag tänker efter. Sov dåligt inatt och seg och lång skoldag, när jag kom hem var jag tvungen att sova i 45 minuter sedan moffade jag i mig massiva mansportioner för att införskaffa enregivirke då va. I alla fall, sedan har jag pluggat några timmar men inte mycket utveckling har skett.

Anyway, nu erkänner jag en väldigt pinsam sak för främmande människor, och ickefrämmande människor också för den delen..Men, vissa vet att jag har ett väldigt konstigt musikarkiv i skallen, det mesta består av 60-70's rock, mycket engelskt samt nutidens härligheter så som oasis och .. ääh. pete är väl finurlig men det finns faktiskt nog inga mer. Ja, för att komma till saken, en liten liten den av detta musikarkiv består av utomordentligt pinsam musik.. Jag har erkänt för vissa förr att dessa bl.a. bestod av t.ex. Miley Cyrus och .. vad fan heter dom..fan, minns inte..  AH, The script. Jag stör mig så enromt på dessa band och liknande, de är så förutsägbara och tråkiga.. liksom, anonyma och som alla andra. Det räcker med att jag hör bitar av låten ett par gånger någon gång ibland sedan kan jag hela texten.
jag kom att tänka på detta konstiga musikmysterium eftersom jag kom på mig själv med att sjunga på en av Miley Cyrus låtar. ibland gör jag det då jag och någon kompis skämtat om henne eller kollar in klippen på chubby soccergirl som mimar och dansar till hennes låtar, då fastnar dom. Men nu satt jag vid köksbordet och började seriöst sjunga på hennes nya låt party in the usa.. jag HATAR seriöst Amerika. jag hatar miley cyrus också!? vad sker? Nä nu har jag sagt för mycket. Detta är som att en heavymetal-människa precis erkännt att han diggar beyoncé så ha översdeende med detta förvirrande tillstånd jag är i just nu. Danke...

Åter till studier, som för övrigt börjar fördärva mitt liv på riktigt.
Och jag vet att det är mucho tråkigt utan bilder men som sagt.. jag studerar. har ej tid med fotografering.

ÅKTE GAMLINGBUSSEN

Nedan följer en väldigt osammanhängande, konstig och ovärd text. Läs om det behagar..
Idag när jag skulle hem från skolan så åkte jag till centralen för ovanlighetens skull, kikar på tabellen och inser att nästa buss är långt bort. 7:an står ju där men skall jag ta den? Det är den stora frågan. Fördel: Jag kommer på en buss och bort från kylan snabbare. Nackdel: även om de andra bussarna kommer 10 minuter senare kommer de vara framme fortare än denna sega gamlingbuss. Men nä fan, jag stiger in i värmen och, åh wow, till min förväntan sitter där inne endast folk över 65. Nu menar jag inget illa om människor som är över 65, men det är något mysko med gamlingarna som åker sjuan.. Och mig också, jag blir jättekonstig. Inget undantag denna gång, jag sätter mig nästan längst bak och väntar på att bussen skall köra. Väl inne i stan hoppar de flesta av men nya gamlingar stiger på, bussen blir nästan full och jag skäms ganska rejält över att jag inte flyttade min väska och makade på mig men det finns nödtillfällen man inte behöver flytta på sig och denna var en av dom.. (Självklart hade jag flyttat mig om det blev fullt, inte vill jag skada några stackars gamla ben genom turbulent busskörning.) Hur som haver, jag slås alltid av detta bussfenomen.. Buss nummer sju, eller alla gamlingbussar för den delen. ALLA känner alla, så fort någon går av eller stiger på skriker alla tvärs över bussen; HAJ HAJ BENGT! VI HÖRS, VI HÖRS, HAJ! Och under bussturen så pratar de med varandra, alltså alla pratar med alla.. Om allt..  Och jag noterade även att flertalet bar någon slags huvudbonad, hatt, keps, basker, pannband, mössa. Dessutom märkte jag att färgen grön dominerade på allas jackor?.. Och dom är så glada? Under hela turen sitter jag blixstillla och knäpptyst och bara observerar dessa gråhåriga varelser. Är vi av samma ras? Jag förundras något enormt. Jag lägger sedan märke till en "yngre dam" i sätena intill mig, hon är omkring 40 år gammal och jag kan se att till och med hon känner sig lite obekväm. Här sitter vi, en 17-åring och en 40ish-åring, och kikar omkring på buss nummer sju som innehåller endast pratglada äldre. Det känns nästan som kafferep faktiskt, och jag är den enda ungdomen. Ensamt.
Grattis till dig om du lyckades läsa igenom denna grötiga helt totalovärda text, jag förstår inte att jag lade ner så mycket tid på den.. Men denna gamlingbuss fascinerar mig. Jag sitter som ett lik varje gång jag åker den.

nu tillbaka till plugg..

LITE UPPDATERING

ph1- min fars önskelista som jag fann på kylen när jag kom hem..
ph2- kledzors till Olivias dop imorgon.
ph3- ..skall ätas upp ikväll..
ph4- så många psykologiska begrepp/ord skall jag lära mig + dess betydelse.

/ha en god kväll medarbetare./



PATTIE-GEORGE


ES E GOTH NATT

Idag bevittnade jag en olycka. :( En stackars skata flög rätt in i ett fönster, sen flög den ensam iväg, svårt chockad kan jag tro. Stackars lilla traumatiserade fågel.

Jaja, idag har jag inte gjort ett dugg, men det var roligt det också.

tjack

FAN VAD HARDCORE!

Måste posta detta innan jag sussar för natten!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6114326.ab



............................punkter du vet

Yo, jag glömmer bort att denna sak finns. I alla fall, idag vader det en mucho skön dag. Prov i naturkunskap och om jag räknade poängen rätt blev det i alla fall ett vg. Sen sågade vi på lyxfällan också, det tyckte jag var kul.

Idag har jag fixat och donat hela långa underbara dagen. Lite fix med rummet etc.
Sedan kom jag på att jag skulle ha gjort en svenskagrejja som jag inte hunnit, eftersom min äckliga skola anser att HP-eleverna skall stå i skolans cafeteria, så där står man hela dagen och missar vad fan som helst. Smart callefors, smart.

Jag har ont i ryggen, hej.

DET VAR ETT NEDRANS JÄKLA LIV!

Min lillayster har en bunt "väninnor" (host.....!!!!!) här hemma, och jag har aldrig hört på maken av skrikskratt och gapflabb! Tänk er 50-års party med massa lulliga kärringar som asflabbar, så låter det här hemma fast fem gånger värre. i cant bloody take it anymore!! Denna kväll kommer att sluta med en mycket frustrerad misshandel..

i haz paintskillz! jag är alltid naken när jag avbildas i paint, det blir bäst så..

NO TARDIE

Idag fick jag tillbaka ett svenskaarbete/uppsats/provblabla, och det var på g-.. Jag känner mig som världens jävla fån. Jag har bott i detta land i hela mitt liv, då tycker man ju att det inte skall vara några problemo, men tydligen. Jag tycker itne ens att jag förtjänade ett sådant lågt betyg så jag pratade med min lärare om det och vi gick i genom det. Jag hade haft med allt som stod på pappret eftersom jag fatkiskt följt det till punkt och pricka för atts e till att allt skulle komma med, och när hon t.ex. sade -"men du har itne motiverat, du måste skriav vad du tycker."  Ja men din lilla vessla, "här och här", och så pekade jag på det för visst fan hade jag skrivit det. Jag hade med allt! Och när jag frågade vad jag hade missat och gjort fel sa hon bara samma jävla saker igen, som jag visade henne att jag visst hade gjort. Och sedan visar hon mig hur en annan lärare hade rätttat det men det stod faktiskt med samma stil som i hennes egen, totalt oläslig är den också.. Och våran svenskalärare kan jag slå vad om att hon mycket väl skulle kunna göra dubbla papper bara för att. Och vad fan gör man när man verkligen tycker att läraren gjort fel? Jag kan ju itne göra något. Fine när man inte pluggat eller så, men nu kände jag verkligen att denna bittra lilla satmara gjort fel. Fan vad irriterad jag är... Phua..

Iaf... Jag gjorde nyss ett iq-test och jag är faktiskt inte dum i huvuvdet. faktiskt faktiskt. Fick 103, snittet i sverige ligger omkring 100. im normal. n-o-r-m-a-l. konstigt.. Om någon behagar sig så varsågod att testa -  http://www.mensa.se/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=51
Heil

orkar inte fixa stavfel, jag är mycket hungrig, adjö

KRUSSIDULL

En lektion hade jag idag, näthandel. Och när jag sitter där och skriver lite text som jag skall ha med till min webbutik så får plötsligt ordet -ej en sådan där grön krussidull under sig. Jaha..? -tänker jag och högerklickar för att få veta vad datorhelvetet vill.
....
Mitt hjärta tog sig ett litet skutt, likt sekunderna innan man skall redovisa något inför sin klass.
"Beakta ordformen ej. I vanlig text kan den kännas ålderdomlig eller främmande."

Död åt det särskrivna 2000-talet! :(

JAG HAR TRÄNINGSVÄRK, ÄR TRÖTT, FRYSER, ÄR MÄTT, HAR LÄXOR..

örk int, låt mig vara.. mööööööööööööööööhh.hh.h..h
jag just nu;

LAT

ohoj bröder.
Jag har precis kommit underfund med att min inställning till läxor är lite väl slapp, visst skulle jag tagga ner lite då va, men det var iaf meningen att jag skulle göra dem! Totalgalet. Ja, fan.. Har en analys jag måste göra om en barnbok och jag orkar inte.. Ungefär lite så här kommer det att bli; jag kommer sitta och nästan börja arbetet under hela detta simpsonsavsnitt, när klockan är åtta kommer jag ta ett äpple för att "bli pigg", 10 minuter senare kommer jag lägga mig i soffan för just fan då har ju Ullared på kanal 5 börjat, då kommer jag att till klockan nio vägra att lyfta ett endaste finger. När klockan sedan är nio kommer jag äntligen orka påbörja en skitanalys osm jag jobbar på i max 40 minuter, sedan kommer jag få raseriutbrott över hur jävla dålig min analys är och så kommer jag skita fan i läxan. Hela alltet slutar med att jag på min lilla håltimme imorgon säkerligen kommer stressskriva resten och en skitdåligt skitanalys har då gjorts, ännu en gång..
Ha en god kväll medarbetare.

denna bild var döpt til shaven pussy, det var kul.. he-he, get it?

RSS 2.0