IGÅR

LÅNGT INLÄGG
sista praktikdagen! skönt fast kommer sakna stället iaf liksom ba jao bre län
typ 15 minuter innan jag slutade kom jag och en som heter josefine på att vi nästan är bekanta (höhööhhö orka titeln) hennes bror är amandas syrras pojkvän. så josefine är faster till olivia och amanda är moster till olivia, fätt!!
blev massa godis och bullar iaf, alltid trevligt.

for sedan hem till amanda där emilia också var, vi käkat mat som var excellente. det haglade, åskade och blixtrade, så jääävla mysigt va. sedan var vi jätteveliga ett bra tag och visste inte vad vi skulle göra, men sedan så vart det bestämt att vi skulle hem till någon som jag har glömt bort namnet på, emilias brors frus lillebror (om jag fått till det rätt nu..) kom iaf och hämtade oss,körde som en vilding på den hala vägen och jag satt och bad i tysthet.
sedan var vi rönnby, där jag aldrig vart, totally läskigt.. GICK 7 VÅNINGAR UPP, eftersom hissarna inte fungerade. var där i två timmar typ? blev inge röjj på mig eller amanda så vi skulle dra, när jag sitter där i lugn och ro och knyter skorna så säger någon; BUSSEN GÅR OM 4 MINUTER!!, så sprang vi ner alla 7 härliga våningar, och kutade som jävla vildingar till bussen, om inte emilias brors frus lillebror hade sprungit som fucking usain bolt hade vi missat bussen. jaja, åkte ner till stan för att byta buss , på stan ber emilia mig att ringa, jag ringer och hon säger att hon och han som sprang till bussen med oss är utelåsta, de kommer inte in i porten. vi ska ringa ett trenummer typ , antog att emilia inte hade pnegar på mobilen, så vi ska ringa någon som heter alex, be alex rtinga pontus, som sedan ska öppna åt dom. ja. men denna alex svarade inte. när lagom stressad talar i telefon med emilia kommer två riktiga präktsnobbar fram och ba; "ä ursäktha, wwet nie vaert norrah ringvegen liggerhh? ah, wie kåmmer fråhn uhppsaaalaa och ska påe efterfest, skae nie mee?" ja ba; huh whut? lagom förvirrad eftersom jag pratade med em i telefon också, amanda sade något som jag itne minns sen for vi till älskade 91an som tog oss hemtill bäckby. när jag kom hem så tog jag ett wienerbröd som lågpåbänekn och ett glas fanta, chillade vid tvn med tusen tidningar som jag läste, väntade på att emilia skulle höra av sig. var jävligt trött, så stängde av tvn och lyssnade på regnet, somnade snabbt som tusan.
ja det var väl typ det.. roligt.
om någon undrar hur det gick för emilia och grabben så efter att ha stått och ropat har de tydligen väckt en kille som kommer ner för att öppna åt dom, och denna kille går tydligen i parallellklassen, hahahehehoho!!

______________________________________________________________________________________________

fick för typ en vecka sedan ett paket med sminket jag beställde, det var fan bra, skall nog beställa mer fan, men först skall jag prova alla burkar och se vad jag ska ha färgmässigt.
smutsigt paket.. härlig tanke att tänka på alla ljuvliga händer som taffsat på detta..


uppskattar att någon tagit sig tid att rulla gulliga små korvpaket.


alla testburkar. najzzz


ett annat paket jag skall hämta, mobilsfodralen. har inte orkat hämta det, men skall görat senare idag.
orka stava fel på en avi.. (vet att jag har miljooner stavfel  detta inlägg men orkar verkligen inte läsa igenom.. det är faktiskt skillnad på en blogg och en avi, HALLÅÅÅå faktiskt.)


pIIIZ

JAAAAAA!! :D

titta vad jag hittade!! :D fan vad länge sen!
http://www.youtube.com/watch?v=HMLFiM3Oj6w (går inte att bädda in)

skulle skriva ett inlägg om hur otroligt elak jag är som medmänniska och hittade detta kipp som är en gammal favorit.

idag på hemtex kom det in ett ungt snobbpar, mannen talade skånska och jag märkte hur jag mer och mer kollade snett på honom, kom sedan på att det var hans dialekt som var helt sjukt jävla jobbig. riktigt tvättäkta skånska. fy fan! mådde dåligt under hela tiden de var i butiken och drog en djup lättnadssuck när de gick. Jag föraktade denna skånska man. mådde dåligt av honom, kände att jag var bättre än honom på något vis.
Alltså förstår ni?! jag såg ner på honom för att han talade med skånsk dialekt! hur sjukt elak kan man vara?..

iaf, så skulle jag skriva det här (vilket jag nu har gjort) och sedan lägga in en video på skånska bara för att visa hur äckligt det är. och då hittade jag videon som jag länkat till högre upp i inlägget.

jag vill inte ens tänka på vad som hände sedan i videon, haha fyfan!
så sjuuuuuuuukt dåligt skådespel att jag inte vet vart jag skall ta vägen.. Liksom.. hon ser ut att vara 15 bast, bara råkar promenera bland byggkranarna vid hamnen, och går rakt mot detta "team" som också bara råkar stå i en hamn och chilla liksom. hör inte alls vad dom säger i mestadels av videon men det man hör är ju för jävla kul! alltså, manuset är så jävla sämst. detta är en dialog; -"ja, det är min idol." -" ah, det kan man inte ta miste på." -"ja jag tycker jag e ball." -"det var visst en självsäker liten dam." - "vilket tv-bolag kommer ni från?" alltsaå, what? hahaha. byter ämne och vem fan har sagt något om något tvbolag? de har inte ens nämnt att de gör tv?  1:25 in i klippet är ju bara för oslagbart. vilken supertalang hon är till skådespelare, vilken inlevelse!!!! (not alltså..) Och när hon säger att dom brukar suga kuk i plugget när de behöver extra pengar, piceless. och ännu mera priceless att hon ska använda pengarna till att gå på raveparty. haha, de försöker SÅ HÅRT att tolka ungdomen. stackars stollar alltså. 2:33-2:48 är det bästa i hela klippet. jag väljer att inte kommentera det, se själva....
Jaja, fan vad dålig jag är som sitter och kritiserar denna skit.
men så många roliga repliker och ord som sätter sig på hjärnan.
- snoskfilmor
- sewga kewk
- själv brukar jag titta på film när inte nån visar erotisk.. film.
(eller vad säger hon på 0:36?)

http://www.youtube.com/watch?v=HMLFiM3Oj6w  <----! kolla !

HÖJDEN AV LATHET?

att inte orka gå till badrummet och hämta näspiercingen?
tog tungstaven som låg på tvbordet ist. hm.. känns...bra? typ.

snyggaste bilden jao

CHILLAR MED BERT

är så sjukt jävla trött... så trött.
håller på att somna här

bert sommer-the road to travel.

två dagar kvar av praktiken. skönt, fast känns som jag slängt bort hela maj månad åt helvete. längtar till på lördag, då börjar jag träna igen.
herregud. det har tagit mig typ 10 minuter att göra detta inlägg.  är så söömnig........................


HÄ-HÄ


B.E?!

YAAAY! pojkarna smider nya låtplaner! giv mig nu! tror fan dom kommer rocka skiten ur oss! hoppas! :D
men... Beady Eye? ... huh. ok then.. (hoppas dom ändrar sig om namnet. hähäh *host*..)

OHYEAH!

hämnd LJUVA hämnd.


LYSSNAR PÅ GAY-MUSIK. ballt..

endast en vecka kvar på praktiken nu jaaao bre län abo
hade ritat två oerhört vackra bilder i paint men dom går inte att ladda upp för blogg.se är lite handikappade just nu.
men ja.. är jättetrött. :( min kropp säger WOHO, lets partEY, min hjärna säger ICKE, du ska äta mat och bli tjock och seedan ska du sova.
vet ej vad jag gör, kanske träffar amanda och robin eller något sådant trevligt.

jaha.. vad mer? massor, men orkar inte skriva nu fan. såg att det låg plcokade rabarber på bänken i köket och anar paj, PRISA GUD! rabarberjpaj är tamefan sommar.

kolla vad jag utvecklas! black eyed peas liksom. cool man e

JAG ÄR DRYG!!

but i dont give a mother fucking fuck!
checka 0:16-0:19, O-M-G HUUUR SNYGG!?!? HUR ?!
nej kristus! fy farao! ahmen heliga maria.. ok.. nu måste jag lugna ner mig..
men Mm-mm-mh!!


_______________________________________________________________________________________________
jaja, jag skall försöka att ej tänka på den där himelska blicken som går igenom min kropp rakt in i mitt stalker-hjärta!
praktik idag, jävligt skön dag fan! trevlig må jag säga. har inte gjort ett piss idag.. skall beställa en till sak från usa, jobbig jag är.
ja.. nej. jag har inget mer att skriva för jag kan inte sluta tänka på den yummielicious man som finns i videon ovan..

jonathan rhys meyers

o'boy!
älskar the tudors!! goisdjgsdnmgmsmdvlksmmvbxbnhbk
men jag kan inte bestämma mig för om jonathan är snygg, eller ej..? typ som med Dexter, snygg eller ej?
Typ, ibland-snygg, eller ful-snygg??

SKITFUL/ASPINSAM/FYFAN/HERREGUD


NEJ MEN HERREGUD; ÄNNU VÄRRE BILD!!! ahhahahah fyfan vad äcklig! rapist-frisyr som fan alltså



i bend it like beckham, ASSNYGG


i the tudors, FETASNYGG!


det var bara det jag ville säga.
han är nog ibland-snygg.
adjökens


NEJ FÖRRESTEN!!
HAHA måste ba;
NIPSLIP!

KORV

today har jag vart på praktik hela dagen, jobbat skiten ur mig.. det suger ganska mycket att behöva vara inne hela dagen och arbeta när det är så fint väder.
idag mina kära vänner har jag ätit ett helt äpple med skal! (har icke ätit på år och dar..) och när jag säger helt menar jag inte hal äpplet utan utan att dela på det och göra bitar. är allergisk så äter inte skal och tål inte ljudet av när folk äter äpple, likso sliter loss bitart med tänderna. uuugghh ryser av att tänka på det, MEN idag åt jag med skal MED TÄNDERNA. herregudars. blev tokig på ljudet men vilken smaksensation, gudars. smakar helt annorlunda med skal på.
sedan tyckte jag jättesynd om en kille inne på Willys, han skulle lassa upp sin xkg påse med räkor på bandet när dne sprack i botten och alla räkor forsade ut på golvet, han blev lagom stressad.. det var lång kö också. och sen gav jag en tant onda ögat när hon skrattade åt honom.

orkar inte vända på bilden...

MIN DAG I BILDZORSssSSS

god afton.

dagen börjades med stek på altanen, sedan for jag in i skuggan när hettan blev för mycket. då löste jag korsord, barnkorsorden förstås. och Sök ord grejen som man kan se i bild, mycket underhållande.


sedan nallade jag godis av min lillasyster och syndade på dom.


sedan gick jag in till min kära dator och webbshoppade lite (webbshåppade!!)
det blev lite test/prov/samples/vaddetnuheter burkar av ett mineralsmink som endast går att beställa från the Amerika.


det blev även skydd/skal/whatever till mobilen min


efter webbshoppingen surfade jag runt lite och fann en liten bit av mig i en hamsterpaj video. god söklycka om ni vill hitta mig..


sedan startade min far grillen och det luktade magnifikt exellent gott (årets första grillkäk :D)


jag åt ENDAST två korvar eftersom jag är all about the protein liksom, inga carbs va


nej, skojja ba! man måste äta korrekt, hälsosamt och balanserat, därför tog jag lite tzatsiki och ketchup också. (alltså, driver..åt sju ton pommes också,lägg märke till att jag har två gafflar också..)


sedan runt 20.00 for jag och träffade frida,amanda och robin, vi gick till ica och sedan till frida, mucho trevligt glömde dock ta bilder. kom på precis innan vi skulle gå och då fick jag denna fina bild av trocadero och frida.


när jag sedan kom hem så tog jag mig en smörgås och ett glas juice och chillade och kollade bloggar, nu skriver jag detta och ska strax ...



... läsa kapitlet om när Gud talade till David. HÄHÄH nej skojja ba.. ska faktiskt läsa kapitlet om sexualitet, dessa är rubrikerna och jag skämtar inte nu;
- vi dras till varandra
- driven av begär
- ... eller av kärlek
-eld i manteln
- onaturligt umgänge (förstår mycket väl som står här.. :P)
- de som lever i synd
- lev i renhet
- inom äktenskapet
- kreativitet och gränser
- hans kropp är ljuvlig
- hennes kropp är så skön
- stör inte kärleken
helt seriöst, det står så.

men hare gött då vänner, nu skall jag be min kvällsbön inför jesus christ och sedan skall han höra dom och välsigna mig.
pöz

ÖHM...

letar kattraser och uppfödare, klickar in på en länkad hemsida från google som ska vara kattuppfödare, fast jag tror något gick väldigt snett till..
hmhmhm :P


VAFAN MAJA!!!


nu har jag den i skallen 24/7...

lite btw så där.. tänkte på alexander rydback i två sekunder, och vem fan tror ni inte blogg.se har längst upp på framsidan när man kollar 1 sekund efter? leeeskigt.

DAGENS FUNDERINGAR

hur tillverkar man plastpåsar?
undrar hur många som kollar snett på mig när jag skrattar för mig själv för jag hör en rolig låt i mina hörlurar?
hur kan folk vara så äckliga att dom inte hör sig själva när dom smaskar? eller hör dm hur dom smaskar? dom vill smaska?
______________________________________________________________________________________________________

idag var jag cool och åkte till praktiken, dagen gick fort som tusan,nu är det typ 10 dagar kvar eller nått sånt, najzZzz.
igår var vi på studiebesök med en kurs från skolan, eller vi var typ 5 stycken.. var i en butik som heter varsam och säljer ting till dem med funktionshinder etc. kul att jag fick skrattanfall typ precis när "guiden" berättar om sin syster med downs. lyckades dock tygla den väldigt bra om jag får säga det själv, skrattanfallet alltså, inte systern.
sedan skulle jag berätta något mer kuligt men det haqr jag glömt nu. Hmmhmhmhmhmhm minns inte.
skitolle
aja
adjökens så återkommer jag


SJUK

i söndags var jag med syster min på stan och hittade lite kledur och stuff, trevligt. på kvällen började jag må illa och på måndagsmorgon mådde jag forfarande illa, vågade ej chansa att gå på praktik så jag stannade hemma och tur fan var väl det för någon timme senare spydde jag niagarafallet. under hela dagen åt jag edast några kiwisar och en macka, fick jättedåligt samvete för jag var tvungen att slänga en limpskiva och ett glas oboy. inte kul. på kvällen kikade jag och hanna på shutter island, eller jag gjorde iaf, hanna somnade såklart. fan jag blev helt jävla psyk av den filmen. gillar itne sådana filmer alls för dom får mig att tänka som en tvättäkta psykopat. anyway dude, stannade hemma idag också för att vara på säkra sidan, har endast lite magont nu.
precis i detta nu sitter jag och kollar på avatar, blir att lyfta på häcken och dra till ett studiebesök senare, har missat så många innan så nu fan får jag gå på ett.
hajk

VA?!

är helgen redan slut? men jag orkar ju inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee praktisera.........!!.!..1.!!

det suger lite ganska jättemycket att praktiken är just nu, man hinner inte njuta av solen, man hinner inte träna man hinner inget och jag känner mig otroligt irriterad just nu... mhmhjhbojfasjsköksfö<skjflzxmkgvzdgv,n zdvx kzsmd-c,a<zlfvm slmgzdvb m<asl-,cö z,mc.m asj vöjzöljl asc<salfcasjk,xd< HOMOCP

FAN vad irriterad jag känner mig.

ska jag säga vad jag hatar?
fan vad jag hatar how i met your mother och big gang theory, jag skulle skämmas in i graven om jag hade något med dom helt sjukt urusla serierna att göra.
jag HATAR godis och kakor
jag hatar skolan så jävla hårt
hatar jimi hendrix för att han var supercool och dog och inte ville gifta sig med mig
hatar bajs

neger

YO

sitter här i sängen och diggar lite till chocolate rain, det svänger.

scheisse, det har redan gått två veckor på praktiken, galet! nästa vecka blir det bara tre dagars praktik och långhelg, mycket trevligt. har även fått ett ersättningsbusskort för praktiken och det känns också mycket trevligt.

men idag har jag minsann vart i en kyrka, systrami har konfirmerat (stavas det så..? gheee..) sig. redan innan jag kom in i kyrkan kände jag de kristna krafterna som ville sluka mig, jag tvekade tio sekunder, men gick sedan in. en mycket märklig kyrka. lame liksom. byggd på 70-talet tror jag, inte alls så ståtlig och andlig, riktigt jäkla lame. men åh fan vad jag fick på fingrarna för den tanken. jag kände mig jättekristen när min syster kom gåendes med nattlinne och långt hår, hon såg ut som en amish med utsläppt hår. jag var inte alls så anti som jag trodde jag skulle vara, jag blev ett med gud. han slukade min själ och introducerade mig för jesus kristus som sträckte ut sin hand och bad mig inleda en relation med honom. jag tänkte på det... kom på att han var en riktigt mysko snubbe, och tackade nej.
Sedan vet ni den där sången man alltid kör på avslutningar och sådant, "hosianna davids soooon, välsignad varee haaan" ni vet, den? jag kunde inte riktigt koncentrera mig och allt jag tänkte på var "- vem fan är hosianna?"
Nå väl.. religion är ingenting för mig, im to smart for that shit baby

haha så jävla bra bilder alltså


haha den här bilden är bäst. hanna klämmer alltså "OUUUUUUUH"!



orkar ej lägga upp mer, så här mysig himmel fick vi skåda ikväll.


jag är skittrött och ska fan gå och lägga mig snart, skall spendera några timmar på stan imorgon med syster
adjöss soldater!

GOD NATT


kissie enligt mig..                              enligt henne själv...                      och kissie irl.

MEN HEJ

hola
idag har vart en ganska mysko dag faktiskt, bra men mysko.
praktik 8-17 idag, bygger om på hemtex och det blir super, idag har jag städat skiten ur mig och skrubbat bord och hyllor. efter det for jag till centralen där jag gick en asfet omväg till badhuset, var osäker på om det fanns en trappa man kunde ta rätt ner till en väg så jag tog en annan väg genom parken. kul. elt jävla död i kroppen gick jag ensam in till badhuset. har inte vart och badat sedan sexan typ så massa nostaligska lukter gjorde mig glad,klor och sådant alltså. sedan gick jag där inne helt ensam och ba;" hhmhmhmhmhm..... hur gör man?......" men gick till en badvakt och talade ommitt ärende, sedan simmade jag 500 meter på cirkus 15 minuter, vips så var jag upp ur poolen, han liksom inte njuta av det härliga klorvattnet, en badvakt skrev intyg till mig och jag gick till omklädningsrummet. då fick jag världens skönkänsla. fan vad härligt det var, ville springa ner i poolen igen. men nein.

min fader hämtade mig och berättade att en 16årig tjej hittats mördad i råbyskogen. mysko att jag tänka på sådant igårkväll, typ om man hittar ett lik si en skog och sådant.
blir cp på sådant.. men.. apa. bajs. ville skriva massor om det här nu men blir bara så jävla förbannad så nu skall jag gå och äta ett äpple istället.

adios

RUSSIAN RAVE!!!

HAHAHA FAN VAD JAG HAR GARVAT ÅT DE HÄR MÄNNISKORNA.
hahahahah dom är så sjukt... ja.. :D:D:D:D ni måste kolla, kul att flertalet av dom ser ut att vara typ 14 bast!


RSS 2.0