BLABLABLA

Jag var pepp som fan inför logistikprovet som jag skulle haft imorgon, men så glömde jag min bok i skolan och fan vad trött jag är på mig själv.  Jag har grejer kvar jag ska göra i skolan, men nu ger jag upp. Jag kan/vill/orkar inte. Nu tar jag semester och jag skiter i skolan. 90% om inte mer, står för tiden jag går omkring och är arg eller stressad, faktiskt 100% då jag är stressad. Jag ska försöka att inte skolka fram till den 5, då betygen ska vara klara, men efter det kan skolan fuck the fuck off likxzzåm!
HEJDå!

PLUGGADE SÖNDER I ONÖDAN

Idag skulle vi ha börjat 11:10, men nej. Min lärare kunde ej komma och då skulle vi bara haft engelska, men det är så jävla värdelöst eftersom vi aldrig gör någonting. Det betyder att jag gick upp kl.08.00 för att plugga in mitt manus till min redovisning, sminkade mig med mascara som jag inte gjort på flera månader, slängde omkring massa saker i huset av panik för att missa bussen, mötte amanda och hann ta bussen, åkte ner till stan HELT I ONÖDAN. Så det var bara att vända när man kommit ner på stan, sen så stannade inte bussen när vi tryckte, så vi fick hoppa av på en station  för sent, och nu svettas jag och är arg. Jag tror jag ska spela lite spel.

Värdelösa lilla skitdag.

MINA UTLOVADE EMOBILDER

Ja,jag såg faktiskt ut sådär.

SKA SOVA TIDIGT

Imorgon ska jag dela med mig av mina gamla härliga (not..) emooo days!! Har hittat ett stycke bild när jag hade svart hår, och fastän alla trodde jag var emo så måste jag fan säga att jag såg fett wannabe goth/harcore rocker ut! haha, ni får se imorgon!
Nu, sova.


MIN KORV BLEV LEDSEN

Min lilla korv ligger och gråter i mitt knä för pappa blev arg på honom när han hoppade upp på bänken och åt rulltårta som Hanna och Ronja bakat. Korv är i detta fall min hund. Annars sitter jag och skriver klart mitt arbete om min systemkamera, den ska lämnas in och redovisas på fredag, på måndag är det logistikprov och nästa fredag är det engelskaprov, någonstans där emellan så ska man hinna redovisa sitt APU arbete också. Sen är det finito. Nu jagar hunden flugor också, ser ut som en krokodilkäft när han försöker förgöra dom med sina rabiessmittade hajtänder. Han är för söt min lilla körv. mjääh , nu sitter den på min arm? Tillbaka till arbetet...

Undrar förresten hur många det var som försökte klicka på länken i inlägget nedan.. ? he-he

BEST WEBSITE EVAAAH!!!111123

http://www.jagorkarinteblogga.com



U CAN DO IT ANDY, U MUST FUCKUS

Det gick inte så bra igår, he-he.. Stängde av datorn runt ett och kunde inte somna, så har väl sovit kanske tre timmar i natt. Ej bra.

Vaknade på helt fel sida imorse, var skit sunkig och ville inte alls till skolan, hul som man e gick man iaf. Blev lite glad när jag såg en man på som klampade in på bussen imorse, han såg ut som nån wannabe klon utav liam och noel! jag blev jätte glad och skrämde nog honom med mig smile. Haha, men han såg ut osm en blanding utav dom. Liamskäke och mun, noels hår och huvud, sen gick han som liam och hade pilotbågar. Jag blev glad.

nu ska jag stänga ner msn och musik och plugga! Får ej ge upp, c'mon lennartius!
BAJ!

ORKAR.INTE.MER.!.!.!.!.!

Fan, jag är körd. Hela dagen har jag försökt plugga men när jag kollar på mitt arbete nu så har jag fan inte fått någonting gjort. Det går inte, skolan kan inte tro att man ska ta med den hem hela jävla tiden. Jag är trött på att aldrig ha fritid, så nu har jag haft det och kommer fan inte hinna klart. Så jävla synd att vi fått så mycket nu på senaste tid för nu är det kört att uppnå dom betygsmål jag ville. Usch vad irriterad jag är just nu. Och imorgon får jag veta om jag fick G på mattenationella och hur det gick på mitt bransch prov. Kommer stressa sönder imorgon med massa arbeten och inlämningsuppgifter.

Suck på allt just nu. Efter den 5 släpper jag allt, då vägrar jag att lyfta ett endaste jävla finger. Jag ska bara slappa hela tiden.
fsdjflsagflkasmgfokapårfwqogfkdvmgdvnekgejkg,åfewkscow,elfvewijgijewigioeuwgijgpojoiesjgiewivnesiovjisej
fsjfkljslgjpowiegodgkvmnsdhvojsmoiesjdlmvkesoglijpoewig


ÄCKLIG KONSUMTION

Egentligen håller jag på med mitt jävla arbete som jag inte kommer hinna göra klart, men jag måste bara visa vilken sjuk grej jag hittade i en tidning.
Ibland undrar man ju vad fan folk tänker med?! Det är fan människor som har dött utav sjukdomen, så då undrar jag hur fan den kan vara en favorit? Vem fan vill ha den som ringsignal? Fan vad bisarrt.
Återgår till mitt studerande.


webcams-kvalité är ju för härlig..


JAMIE T

Oh, boy oh boy! Jag förstår inte hur jag ska hinna med allt. Kunde inte koncentrera mig, så har inte fått ett skit gjort idag. Fanfanfan.. Jag måste gå upp tidigt imorgon och sätta igång direkt. Här får ni lite random english musicaahh!



THE POET RETURNS

Jag förstår inte?! Jag är mållös. Nog för att jag blivit hemskt mycket poetisk själv på senaste, men denna musiker är tamefan ett jävla geni. Han är verkligen mannen, myten, legenden. Peter Doherty.

I am the rain
lotions and potions just add to my fame
I rhymed that in Spain
I fall on the plane
The truth is I'm ruthless and can't be contained

I'm the rain

My friend the wind
with breath he is twinned
he'll blow high or low high tornadoes to spin

My mother the cloud
in widows black shroud
Gives birth to the earts before fields can be ploughed

Up in the sky
we've demand to supply
I am necessity
Base of the recipe
I'm the rain

My cousin the snow
lays blankets below
states that her flakes are but threads to be sown

My rival the sun
who ripens the plum
is feared an revered he gives sight to the gun

I am the rain
The truth is I'm ruthless, I can't be contained

GIEF ME RAKT HÅR!! :(

(IDAG FYLLER ROBIN 17 ÅR. grattisgrattis, härligheter va!)
Inget plugg idag, jag tar en liten vilodag.
Somnade en stund när jag kom hem, sen har jag bara kollat på tv och setat här vid datorn. Imorgon måste jag börja på en annan inlämningsuppgift, och panda och jag måste börja med våran svenska i helgen också.. hm. Jag kommer aldrig hinna med allt.
Jag vill flytta till England nu, och köpa en lurvig liten kissemisse!
Och btw, jag ska snart göra om min blogg, snart. Och kommer nog inte skriva så många inlägg nu i helgen.

Snodde den här bilden från Marie Plosjö.
Om jag hade rakt hår skulle jag klippa av allt, som på bilden. Det är skitsnyggt!!


som sagt, marie's bild. improveme.se/marieplosjo

ETT SISTA INLÄGG

Jag är arg som fan just nu. Dels för att jag inte kunde komma in i datorn och göra ena min uppgift och dels för att min svenska blev as dålig och jag vet inte hur jag ska skriva om den. Jag vill bara lägga mig i min säng och sova. Och nu när man slitit som ett djur med dom här uppgifterna så kommer det två feta jävla redovisningar och sen två prov, varför tar det aldrig slut? Allt detta jävla plugg har påverkat mina betyg jävligt mycket. Jag kommer behöva läsa upp några sen i 3:an. jgdsgljdsgkjsdkjghljdkjkdjhdbmlkdnblsijildkn analstövel på skolan.

Fan vad trött jag är. Kan inte sluta gäspa. Nej, fan nu jävlar går jag och lägger mig.
Fast lite kul, haha, den här reklamen som systembolaget har gjort. - ANNA! Du är alkoholpåverkad, kom ner!!
HE-HE.
Jag vill skriva om politiska åsikter och konstnärliga tolkningar av saker, men jag har blivit så jävla dålig på att formulera mig? När jag ska berätta någonting blir det; Sen så. ehhh. mm. ja då sa jag.. attee. eh. vart var jag? just det. atte.. eeh.
Och btw (!) vilket gölligt slut på DHW, Edie var ju grymmast, men åh så bra slut. hehe min feminina sida säger helloO.
Jag har blivit lite konstig på senaste tid, lyssnar/läser om konstig poesi om livet om så har jag börja tycka om jordgubbsglass? Hm.. nu vet jag inte ens vad fan jag har skrivit? vart är min kudde?!!
God natt va.

HELLO, MY NAME IS li-NAY-ə

Här sitter man och jobbar arslet av sig. Håller just nu på med en inlämningsuppgift om namn,och det är inte lätt ska ni veta.
Frågan är ju bara hur jag ska kunna göra klart min inlämningsuppgift om varumärken, eftersom den är sparad på mammas och pappas dator och den jävla datorn vägrar fungera. Imorgon ska den uppgiften vara inne, så det är ju jävligt bra att jag inte kommer åt den.
Och idag när jag åkte hem så satt det typ fem pers på bussen när chaufförer helt plötsligt tvärbromsade så alla flög fram i sätet framför. Det såg helkul ut ska ni veta. Man undra ju va fan chaufföen höll på med? Testa om bromsarna fungerade eller? Jaja, ni ville veta.

Idag målade jag en konstnärlig tolkning utav Amanda och ordspråket "think outside the box." Jag är faktiskt utomordentligt nöjd och funderar på att måla över den på en duk. Mycket vacker.

Och så skulle det sitta fint med en liten tupplur nu men då kommer jag aldrig vakna sen och så kommer jag inte hinna göra mina inlämningsuppgifter. Jävla fan, död åt inlämningsuppgifter.



REMEBAH, IT'S li-NAY-ə !

TAKING WOODSTOCK

ipredlagen in my AAAAASZZZZZZZZeh!
 

GUD HATAR MIG

Hola negros.
Jag är ledsen i ögat för mitt arbete som jag skulle gjort klart idag är på mammas och pappas dator, och den är fan sär i huvudet, för den vägrar fungera.
Annars har det sett ut som det brukar, jag kommer hem, jag äter, jag kollar på tv, jag somnar.

Panda och jag på vägen hem, babblandes om när vi fick massage av blinda i Thailand.
jag - he-he, så här lät min thai; is okeeeej? yu okeeej?! hehehehe och jag ba; eeh JES, it's okey!
amanda - he-he-he fniess fniess
jag - och så här när jag skulle rulla på andra sidanhon ba; pushpush! heheh

amanda - men jag tycker det är bra att dom frågar om det är okej.
jag - mm.
amanda - ja, det är inte som att dom ser något.


 


YOYOYO!

Idak er jagk klad.
Det gick riktigt bra på bransch- och produktkunskapsprovet, jag fick inte IG i företagsekonomi, jag fick MVG på mitt engelskaprov (igen.. hehe.) och vi hade livlig debatt istället för logistik.
När man kommer hem är köket fullproppat med fetma, då blev jag glad.
Det är skön fredag idag ska jag säga er, och trots att jag har två inlämningsuppgifter att göra denna helg är jag happyhappy, det är ju snart sommarlov, och med det.. festivaltider! Sedär, jaja, mm. Ja.

Inge mer att skriva men här får ni en göllig bild, be happy!
peace yo!


LENNON

Men hejsan va.

Idag var en tråkig dag i skolan, som vanligt. Efter skolan tänkte jag att jag skulle rusa in på skivbörsen eftersom dom skulle få in massa begagnade lp, och efter nästan 40 minuter där inne finner jag detta lilla mirakel för 60 riksdaler, det är vad jag kallar ett kap min vän!

Sedan upptäcker jag att vi har/hade(?) the same burk!

Nu ska jag på tre timmar mata in 3 kapitel och 46 tillhörande instuderingsfrågor hade jag tänkt.



 

MIG VILL TILL ENGLAND

Men hej va.
Dagen är snart slut och jag vet inte vad jag gjort med timmarna? TV? 
Orkade inte plugga matte, har gjort vackra negerbollar istället.

Jag hade en mening bakom detta inlägg, men varför tappar jag tråden när jag väl börjar skriva?

Jag är jätte sugen på en resa till England... :( Om jag har tur så blir det en sväng på höstlovet med Maria, mor hennes och Ian. Om inte.... så åker jag iallafall.

Nej, jag måste lära mig uppställning.
Heddahedda.
Jaha.. vilket roligt inlägg. Men jaha. Ja...  Okej. Jaja. Mm. Hejdådå. (Visst ser det konstigt ut med stor bokstav? Me don't like.)

NO MORE DYSLEXIOFFER

Okej, från och med nu ska jag sluta skriva som ett jävla sär. Stor bokstav efter punkt etc.

Idag fick jag mig en lång sovmorgon, tog bussen någongång över elva, hade 40 minuters lektion, åkte hem.
Nu ska jag göda mig med pizza och harmonisera till Oasis. Sen tänkte jag att jag skulle lära mig uppställning, det kan nog vara bra att kunna till nationella.

Seniliteten återvänder, jag hade tänkt berätta något men vad det var är sen länge bortglömt.
Heil.


PEDOGUY



skulle pluggat inför nationella, jag kom hem, somnade, inte pluggat. som vanligt.
men det gör inget! HEH, skit i matten, jag vill på festival och vara sunkig. och snart piercar jag mig själv, otålig här va.

men hoppsan, nu ser jag att keane ska till peace and love, trevligt. p&l har tamefan bäst band i år av alla svenska festivaler, ta det du, lilla hultsfred. (hultan har kings of leon, bajogirl)
nu orkar jag inte med nationella. choklad bör proriteras framför matematik.

NATIONELLA

på onsdag har vi nationella i matematik. jag ska försöka plugga olika uträkningar, sen måste jag memorisera dem lätta sakerna, t.ex. skillnaden på medelvärdet och median, måste lära mig ställa upp i division också. jag måste gå godkänt på det annars måste jag gå sommarskola, och.. jag vägrar.

idag var jag ner till stan med systrami! jag hittade lite trams vilket känns bra, men jag mår fortfarande dålig när jag ser hur folk konsumerar. en tröja jag köpte skulle kostat 300 jävla kr, och det är galet dyrt för tyg som någon sytt fast med tråd, men tur som jag har så var det rea på alla toppar.

okej, den här veckan ska jag hinna med detta; plugga till mattenationella, plugga till bransch- och produktkunskapprovet, göra inlämningsuppgift om varumärken, inlämningsuppgift om namn, göra klart logistikinlämningsuppgiften (?) och göra lite på svenskan som ska redovisas. jag örkar inte med detta. jag har säkert glömt något också.

JAG HAR SHOPPINGPROBLEM :(


hejsan hoppsan lillebror.
här sitter jag och lyssnar lite på härliga oasis, hähä! (okej jag ska sluta tjata om oasis.:(snart.)
sitter i min lillasysters rum. hon sover. kan inte säga att jag är det minsta trött faktiskt.
här sitter jag, tovig i håret och med en gammal tröja, som vanligt.
men imorgon ska jag på stan och förhoppningsvis (!) hittar jag något nytt. fan, jag har försökt så jävla många gånger nu, slutar alltid likadant, även fast jag sagt att jag inte får åka hem utan, iaf en tröja så 20 min senare sitter man på bussen hem. jävla västerås, finns ingen variation.
men måste köpa lite sommarkledur och .. ska kolla efter oasisvinyler på skivbörsen, men det har dom väl inte såklart.

jaja. tänka sig, att jag spenderade ett helt inlägg på shopping. sikken ytlig blogg jag har.

(jag måste börja sminka mig.. haha. och inte kan man redigera något heller. måste fixa min dator..)


LITTLE PEOPLE


jag och lillasyster på vårt käraste fd.landställe.
se där, redan då regnfantast!

LISTA

idag har det varit jävligt segt i skolan. orkar inte skriva något om den, tråkig dag. Det känns inte som fredag, jag ska plugga i helgen. nflagldgjgjögjgjgogjopsdgodgosdgojgsopdj vad jag längtar till sommarlovet. och jag vill pierca mig, och färga håret. och byta rum och gifta mig med liam och pete. och köpa sköldpadda.

om någon absolut vill veta hur lång jag är, eller kanske vad jag ska göra i sommar, så har jag en glad nyhet till dig. Det står i den här listan.

Höger- eller vänsterhänt:
hoeger 
Humör just nu:
trött, lite glader är jag.

Favoritgodis:
chokolad!!
Är det nåt du absolut inte äter:
kött?

Kläder just nu:
mjukis bree

Musik just nu:
oasis, såklart!
Vad sa du senast:
jag är inte klar vid datorn!

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 
60- och kanske tidigt 70-tal.
Sommarplaner:
festivaler, drägg hos maja. Det gamla vanliga.

Fisk eller badkruka: 
firre för fan!
Längd och vikt:
173 cm, och vikt.. vågar inte skriva..
Favoritväder: 
soligt men med lite vind så man inte svettas ihjäl.

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med
jag förstår inte hur jag ska kunna ha tre saker om jag är fast på en ö? jaja, radio, kanske lite tandkräm och... nånting.

Spelar du nått instrument:

Piano är kul

Morgon- eller nattmänniska: 
natt

Sparare eller slösare:
har mina slösa perioder, men oftast sparare.

Vem är viktigast för dig:
finns fler än en.

Bästa film:
trainspotting, boys dont cry, kids och mods-triologin. (dokumentär, jag vet.)

Tror på liv på andra planeter:
Ja, det måste ju finnas någonstans.

Kommer du ihåg din första kärlek:
nej, jag är senil.

Älskar du henne/honom fortfarande:
som sagt, senil.

Har du några homosexuella vänner:
Nej.

Tror du på mirakel:
Varje gång jag får ett G på mina prov är det ett mirakel!!

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Det är klart! Den som säger annat ska ha en däng!

Ser du dig själv som tolerant mot andra:
det beror på.

Ser du på kärleken som ett misstag:
nej?

Hur många barn har du, vill du ha:
Jag vet inte om jag vill ha barn, men mer än tre blir det nog inte isf.

Bio eller promenad:
promenad

Är du kittlig:
nja. njä

Snarkar du?
nej.

Stjärntecken?
vågen

Rädd för insekter?
rädd och rädd. Det är inte så gott att tugga på dem.

Äckligaste insekten:
fästing..

Största svaghet:
otålig, tidsoptimist

Det här är jag bra på:
att vara konstig.. ?

Bästa bok?
sieg heil böcker.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? 
att kunna frysa tiden! hehe

Vad vill du jobba som?
ingalingananing

Chips, morötter eller godis?
godis

Pizza eller hamburgare?
lnlsdnfkasn. Vet inte.

Skriver du dagbok?
blogg?

Har du någon flickvän/pojkvän?
nepp

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Oja.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)
stökigt såklart.

Gungar du på stolen?
ja.

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
njää. Kanske.

Vilken hand håller du gaffeln i?
höger.

Hur är din drömtjej/kille?
mene... LIAAAAAAAAAAAAAAm hehe. (när han var ung gosse, han ser lite gammal och sliten ut nu.)

Hur många syskon har du?
fyra

Vad är du mest rädd för?
Vilken tabu, men att något händer med dom som betyder mest.

Är du rädd för blod?
Nej.

Saltar du på maten?
för mycket...

Gillar du att sjunga?
nej

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? 
Handel och administration, för att jag kände att det är nyttigt med lite utbildning.

Anser du att du är stark?
Nej, inte speciellt. Varken psykiskt eller fysiskt.

Brukar du sola?
brukar och brukar. På sommaren iaf.

Vad gör du om du får hicka?
hickar på.

Röker du?
pipa

Snusar du? Snusläpp?
nej

Kaffe, te eller inget?
te

Har du en besatthet? 
musik? måste ha något runt en av mina handleder, annars inte speciellt.



peace yo!


PIERCING TILL SOMMAREN

hejksan.
håller på och pluggat skiten ur mig. har pluggat klart till mitt engelskaprov imorgon, nu har jag lite kvar av min träningsanalys (som är analsvår) och så ska jag plugga logistik, eftersom jag har prov i även det imorgon.
en snabbis på stan idag, köpte en ring och en hästsko. piercing snart!! (:
fredrika has got some work to do!
mamma blev ej så glad. Om blickar kunde döda, säger jag bara.
hehe. men det skiter vi i, leva livet medans man kan, I say! yesyes

i said maybeeee you gonna be te one that saveees meeeeeeeaah!
mm, jag vet inte varför men jag är oasishyper just nu. jag blir glad av att tänka på deras musik, och när jag är i skolan vill jag bara hem så jag kan få lyssna på dem. jaja. pluggplugg.


OASIS

jag hade tänkt skriva några rader här, men jag orkar inte,
jag vill bara lyssna på oasis hela dagen lång. mm.
jag ska ta och göra det nu.
HEHE, fett dissad blogg assåeh!!1


PROV

hej, jag vill flytta till england, nu.
helst av allt skulle man vilja dra direkt efter studenten. men cash måste väl tjänas. jaja, det är inte långt kvar iaf. härligheter.

idag hade vi prov i Företagsekonimi A. jag fick nog ihop ett g. Jag har problem med matten, och om jag inte får g på nationella kommer jag gå under. det är extremt synd om mig om jag måste gå sommarskola. :(
nu har jag bara engelskaprov och logistikprov kvar den här veckan som ska göras, + idrotte, jävla träningsanalys. orkar inte göra den.
meneee. vad gör jag? jag lyssnar på oasis. och det är bra ska jag säga er. m.men fan vad man vill lägga till fem år på sig själv och dra bort femton från liam.
ja...

liverpool I wanna live. give me pengar and myndighet, happy I will be. yes.

 

BOIOIOIOIOIOI

nu skall jak sova.

TATTARJÄVLAR

jag hatar tattare.
jag kommer få utbrott på alla äckliga jävla tattare som tror att dom är så jävla coola. vad fan är det för jävla fel på er?
sluta förstöra samhället, gör ALLA en tjänst och skjut er själva.  vidriga helvetten.
sluta bränna upp skolor, sluta tro att det är okej att misshandla medmänniskor, sluta råna era medmänniskor. snälla, lär er vett och etikett. OCH SLUTA FÖRSÖKA SNO VÅRA CYKLAR, SOM VI HAR BETALAT FÖR!! jävla äckliga hepatitcpn.
ja. och eftersom gråa jävla sverige är så jävla trångsynt, så måste jag nu förklara mig. jag menar alltså inte alla invandrare, utan tattare.
Tattare=äckliga små jävlar som faller så ofantligt lätt för grupptryck, oftast mellan 12-17 år. mjukisbyxor, pratar med extrem brytning som dom gör till med flit för att absolut inte låta svensk. går ut i gäng på kvällarna eftersom utan sina "kompisar" är dom ingenting, snor andras cyklar och saker för att. varför? för att visa att dom vågar inför sina äckliga tattarkompisar.

okej.

RSS 2.0