NOEL GALLAGHER -

Mitt hjärta är så hemskt ledset. Jag har redan tagit ut alla agritioner och ledsamheter på Majbraj och hon detsamma, men för er som inte har ett band eller någon att dyrka så känns det ungefär som om någon jag känner precis dött.
Oasis.. Gallagher, en gåva från ovan. Allt som detta band givit mig.. Det finns inte längre. Jag har inga spelningar att se fram emot, inga nya låtar, inga nya Oasis-upptåg. Ingenting. Nog för att Liam klarar av upptåg på egen hand, men det är inte samma sak. Hur har detta band som skapades innan jag ens var född behållt sin glöd och fått mig på fall? Jävla engelsmän som skall strutta omkring och skapa gudomliga låtar och med deras himmelska utseénden. Det måste vara skittråkigt för ickeintresserade Oasisfans att läsa detta, men jag kommer aldrig att få se denna magiska duo spela en spelning igen. Om de inte kan samsas för en dag och ge alla självmordsbenägna fans en sista spelning. En fet jävla sista spelning!
Jag har inget mer att skriva om denna tragedi, och därmed blir detta det sista inlägget OM Oasis. Säkerligen inte om det av någon crazy anledning återförenas, men det är väl ungefär 3% att det skulle ske.
Så.. Farväl era jävlar.

Jag tänker skona alla ickefans med endast en bild istället för tusentals videor och låtar..

let there be love...  Okey, en låt.


NOEL BREAKS UP WITH LIAM

Men.. nej...
Oasis... historiens bästa band, oasis, fick mig att bli hysteriskt intresserad av england och dess kultur. Oasis, finns i mitt lösenord (ja nu vet ni det..), oasis, mina framtida män! oasis med texterna som skulle bli till tatueringar på min kropp, oasis över jävla allt i mitt liv. Jävla skit..

Jag kommer att gå under om inte Noel kommer tillbaka.


UPPDATERAR LITE

hEEEEEEEEEEEEEjjjj!!!!!1111

GAAAAH!

Jag är arg.
Jag har jäätttee länge (!!) letat efter kläder, men jag vill inte spendera fucking 300 jävla kronor på en sketen tröja ,så som ni förstår tar det tid att hitta kläder då.. Idag dock, hittade jag hur mycket härligheter somhelst på en hemsida och det var rea, 60-110 sek för tröjor/linnen/t-shirts och ja, allt! SKit bra! Halleluja tänker jag och ska beställa efter min promenad. KOmmer hem och upptäcker nu att storlekarna är åt helvete. Antingen finns bara XXS eller XL... Här har man gått i månader och sökt hyggliga kläder som INTE är från H&M eller Gina tricot, fan. Jag är så arg att jag itne vet vart jag skall ta vägen..
Imorgon SKALL jag gå in på H&M och köpa basplagg i alla fall och kanske någon byxa. Jag har inga kledur.
Men nu tänker jag fan äta choklad och somna tidigt..

i love paint! he-he..

SKOLAN

Första skoldagen idag. Jag vet inte om jag skall skjuta eller hänga mig? Nya klassen är ... suck.

Annars diggar jag brittiska män och längtar tills den dagen jag flyttar till England! Och jag hoppas fan i helvete att jag är en av de fem i klassen som får dra iväg till Irland på APU i trean.

Imorgon skall jag tvinga mig själv att köpa lite kläder. I alla fall någon slags byxa och minst två tröjor.

.-.-.-.

Nu har jag nästan precis vaknat och det är helt galet tidigt.. Jag har två alternativ idag, antingen så gör jag mig redo nu tidigt och drar ner på stan och letar kläder, eller så chillar jag bara hemma.. Hur som helst så måste jag till tåget som går 16.22 om jag inte minns fel.Dock det lutar mot att stanna hemma. Jag får köpa kläder när skolan börjat.. Mjamja.

Så ja. Idag bär det av mot Haninge, imorgon spelar Coldplay och så kommer jag hem på söndag. Halle!

HURRA HURRA!!!

Jag ska vara klar om 25 minuter och jag har inte ens börjat! Yay. Skall möta Amanda som idag fyller 17!!!
En något gammal bild på en skräckslagen Amanda!


EN BLOND LINNEA

Ja, jag har ju då gått och vart blond/gul/orangehårig i några dagar. (Tanken var att jag skulle få ut allt de röda ur mitt hår.)
Det är dock borta nu då jag färgat brunt igen, MEN det ser ut som helvetet själv. Har jättemörka ögonbryn och ljustbrunt hår. Vet ej vad jag skall göra.. Måste fixa det. mjamjamja.

Och idag skall jag se paradise hotel. Varje torsdag blir jag cp för att jag måste vänta hela helgen tills nästa sänds, men nu har jag missat både i måndags och igår, sista veckan och allt. Inatt skall jag se det!

Nå väl, tyckte att jag skulle dela med mig av hur en turk ser ut med blekt hår. Schäämt å sido. (im sweden, yez)
En blond mig.



:'(

MEN VARFÖR!???? Mitt hår och mina ögonbryn ser ut som bloody shit!




LITE JACKASS SÅ HÄR PÅ NATTKVISTEN

Jackass by Terry Richardson.
Censur by moí! Har inget emot dvärgpenisar men jag vet ju trots allt inte vilka som läser/ser, så för allas trevnad..







JOHNNY/KATE

Idag har jag spenderat HELA dagen sittandes vid datorn, förutom då jag satt vi matbordet i ungefär 10 minuter.
Det känns jävligt trist att bara sitta här så imorgon skall jag nog fota lite.


BILDZORS FRÅN DOPET

I lördags så var alltså la familia i Kungsängen på dop! Lille Williams tur var det att döpas. (William är min brors barn, tredje barn faktiskt. 16 bast och faster åt tre, varav en är äldre än mig.. Ja, fråga mig inte.)



Den här "klätterställningen" hängde vi alltid i när vi var små, då vi besökte Patrik som ligger begravd vid kyrkan här. Då var den jätte stor och hög och fyra barn klättrade i den samtidigt. Nu är jag ungefär lika lång som skiten.


En bror. Orkar inte vända åt rätt håll..


Innuti det kristna bönehuset, a.k.a kyrka.


Jesus skrev.


William, göllebajs!


Ja, fjäril ser ni nog att det är.

Och så har ju tydligen en sån här sak dinglandes i nosen nu mera!

Extremt dålig hy, därav bildförminskning....

CRY-BABY

OH LOOOORRRD!  CRY-BABY PÅ TV3!! KOMMER INTE KUNNA SOVA NU VAVAVA
JAG DÖR LITEGRANN OCH FÅR SPASMER!! OOHHNANANA. JOHNNYY . excuse me while i drool.


ÄLSKAR NOSTALGITÄNK

God kväll.
Idag har jag inte gjort något gott för världen. Jag har hittat gardiner som jag ska sätta upp och så fick jag ett gammal bord som skall stå någonstans på mitt rum.

Jag har alltid hatat julen och alla jultraditioner, dels för att jag är über-ateist också dels för att det är något som jag förknippar med när jag var liten och julafton alltid firades med morfar. Massa barn som springer omkring och skryter om vad de fick. Jag gillar inte dagens julaftonar. Man tillhör inte längre den där generationen där man var yngst, nu sitter man och har tråkigt och kollar på dom nya generationerna när dom öpnar sina jävlajulklappar. Själv sitter jag där och tänker att allt bara kvittar. Jag blir ledsen när jag tänker på att det snart inte kommer firas fler jular med morfar...
Men nu.. Nu längtar jag faktiskt. Jag längtar till hösten och vintern så hårt! När det är höst kommer jag trycka ner mig i sjalar, vantar och mössor och gå ut och kratta löv, sen ska jag ligga i dom och titta på stjärnorna. Det gjorde jag alltid när jag var liten. När vintern kommer och förhoppningsvis snön, ska jag ta med mig en pulka och åka skiten ur mig!! Jag vill bygga snögubbar och göra snölyktor. Och jag vill åka skridskor.. Allt som man gjorde när man var liten. Jag längtar som fasiken.

Annars ska jag sticka hål i näsan imorgon och på lördag blir det dop. På måndag fyller Malin, på torsdag fyller Amanda och den 22 fyller Maria samt at vi ska se Coldplay då. Och slutligen den 24 börjar skolan igen.

nyårsraket.


VAD SKA VI GÖRA IDAG DÅ KENTA?

Ah tjena!
Mor, syster och jag var uppe med tuppen och drog och handlade. Jag är väldans trött nu eftersom jag somnade runt fyra någonting imorse.

Jag och systra mi skall baka cupcakes. Men inte sådana där metrosexuella cupcakes som alla modeoffer bakar, dom skall bli funky!! Annars hade jag inget att skriva, jag ville bara visa denna härliga bild jag funnit!
OCH, don't glöm på tv4 ikväll kl.22.40! Torsten flinck i Maskeraden! intressant intressant...


:(

Today har jag solat lite, det var jobbigt men jag stod ut iaf någon timme eller två.
Sedan drog vi till Lejerdals och åt kräftor, eller alla gamla åt det, vi barn (ja, jag räknas fortfarande in till "barnbordet") åt pizza.  Blev väldig trött och somnade i Malins härliga puff till den gamla julkalendern trolltider som man älskade så när man var skitunge.
Imorgon drar min far med sig mor min på upptäcksfärd. Födelsedagspresent likszom! Imorgon är poolen helt ren så förhoppningsvis ligger solen stadig bortom alla moln så man kan bada och sola på madrassen i poolen. Men ack så ensam jag känner mig utan majbraj här. Sedan blir det till att göra egen mat eftersom mor och far inte kommer hem förens dagen efter. Lagom kul.. Dagarna känns så jäkla långtråkiga efter att ha delat vardagen med någon, och på det sticker mor och far. Jag gillar inte att min omgivning krymper.

Det är skittomt utan brajj som sover här. Jag hatar att sova själv. Dessutom visas inte paradise hotel under fre-sön. Jävla skit va. Vet btw vilka som vinner..
Nej nu skall jag borsta mina tänder, sno Hannas fläkt in till mig och sova själv... fast det finns två flugor i mitt rum som väcker mig på mornarna med sitt jäkla surrande. Jag tror jag ska tämja dem.
Goth nacht.

Så här ensam är jag.
PS. Rakad skalle på bilden.
PS2. Jag vet inte varför jag inte har någon tröja, det är kul att rita russin.
PS3. Jag har gått upp i vikt, och det skulle synas på bilden.

MAJA THE LITTLÖ PONNY IS GÖNE

Nu samåker min kära vän med min bror iväg, bort, hemmåt. Så nu är jag här själv och tråkar. Hoppas att poolvattnet skall bli fint igen så man kan ligga och sola i poolen. För det är det enda jag tänker göra, sola. Sen ska jag väl fixa lite klart i rummet.

Men mer uppdatering blir det nog inte. Det finns inte så jävla mycket att uppdatera, inget som är intressant iaf.


INGENTING

Jag har visst inte uppdaterat här på ett tag...
Maria är här och vi sysslar med det som vi gör bäst, ingenting. Fast idag skall vi faktiskt gå till ICA på Bäckby, och jag kommer börja gråta för jag hatar att jag bor i ghettot (dock var det inte det för några år sedan..). Vi skall köpa lite mat och laga ihop, eller jag ska väl laga ihop eftersom mor och far mina är iväg på någon släktträff-lala.

Annars händer ej mycket. Ingenting faktiskt. Men det går väl an det med. Adjö på sig.

RSS 2.0