ULF DAGEBY - GALLRET




MERDE

sitter på världens längsta sovmorgon, börjar 13.00.
spelar bubble shooter och poppar bowie och iggy.

om någon någonsin tänkt på att giva mig en paradisresa till typ jamaica eller barbados, så skulle den passa väldigt bra nu.

MUFF

hejsan hoppsan.
skulle säga något. minns nu ej..
men imorgon den 19 oktober 06.21 så har jag andats i 18 år. leskigt.

HAR INGEN MOBIL JAO

helo moto. jag har prov imorgon och det går ej bra att plugga.. tur att man har sovmorgon, får bli rushplugg då.
^min mobil fungerar ej. vet ej när den börjar göra det igen. i'll let u know.

och jag diggar skiten ur mig till kläderna i denna video. fan va snöggt vaa! vill ha varenda lilla tygbit som synes. och jag vill bo i LA eller whatevva varmland så man tillåts gå så. börjar bli lite trött på antarktis nu

SÅ MYCKET BÄTTRE TILLSAMMANS


 

frida + amanda ikväll. fint.

jag längtar lite till julen också..


TJOBRE

yo. jag är sjuk. men skall till skolan imorgon. varför vet jag icke. men så är det. punkt..punkt.

ja.
jag är förskyld, har världens värk i tänderna och bihålorna. och huvudvärk. och snor och halsont. fätt drygt jao.
jag är jättetrött och förvirrad just nu. det känns som jag nyss vaknat men jag måste fan gå och lägga mig, ska upp om drygt fem timmar. har setat och gjort ett arbete också. lagom fint. svammlar mest. som nu. nu svammlar jag.
ja.

jag sitter med två pappersbitar i näsborrarna, som när man blöder näsblod. pallar inte snyta mig hela tiden för jag får typ uttorkningssår vid näsan för jag snyter så ofta. fätt drygt. och det betyder att jag andas genom min mun.ser lagom retarderad och fresh ut liksom. mina läppar är typ trippelt så stora än de brukar. fätt drygt.

va? vad fan har jag skrivit? vaaaaaa faaaaan. öööh. det känns fett skumt. jaja.
häääjråååå

YAHO, cherie currie. (vem fan skriver yaho..? seriöst. jävla tönt jag är..)

UNDERBARA VARELSE

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7926384.ab



förstå hur upptagen denna man är? härliga maria, sweet jesus. en av anledningarna till att han är en av mina favortiskådespelare,  och nej han spelar inte bara jack sparrow, herregud. jag hatar OLIVIA SVENSON, kärringen som skriver i aftonbladets klick. hon skrev förut hur överskattad johnny depp var, hon tyckte vem som helst kunde spela en full pirat. denna dam bör släppa sminklådan och kultur- samt allmänutbilda sig lite mer tycker jag. Johnny depp har fan vart skådis sen tonåren, och han är grym. vem som helst kan han vara, han har gjort alla roller man kan tänka sig. 
ojoj, mycket text nu, men.. nä, fan. Han är en jävla härlig människa. (plus han har en av jordens vackraste kvinnor till fru och bor i frankrike, hEllLoooO!?)

NAJZ GUBBE


WHY GOD, WHY?

Varför älskar jag programmet Mayday? varför sitter jag just nu på youtube och kollar på massor av plan som kraschar? varför detta när jag om typ fem veckor ska sitta långt uppe i helvete i en korv med vingar som tack vare människans tokiga sotrhetsvansinne kan flyga, på väg till Irland för att praktisera? varför? jag vill inte dö bara för att jag valt att praktisera i ett annat land. fan. vi kommer krascha! det kommer regna så när vi äntligen har landat och jag lugnat ner mig så kommer det vara så halt på banan att planet kommer halka och så kommer den krascha och börja brinna så kommer jag smälta till döds. eller så kommer vi krascha i havet! mööööööööh!!!!!! :'(!!!!!!! flyger vi över havet? neeein jag vill INTE krascha i vatten. näää. :(
eller! jag såg förut på mayday två plan som krockade i luften, det var ett litet privatjet med 10 passagerare som typ flög in i ett stort plans ena vinge, så deras plan blev fucked up och dom kraschade. alltså, 10 pers i ett litet skitplan klarade sig medans hundratals dog. FYFAN. nej vad har jag gett mig in på?..
mama mia :(

COCA COLA

moshi!

lord have mercy!!!! mh-mh! har funnit en himmelsk sensation för läpparna, coca cola lypsyl!



och kan ej komma på fler saker till önskelista, men typ ja.. presentkort. det som jag skrev innan. HATAR ATT FÅ SAKER, blir glad för allt, en kram, en chokladkaka, anything man!

önskelista

som jag lovade el pysslings att skriva. kommer dock inte på så jävla mycket. har tänkt skiten ur mig

  • plånbok
  • pengar (höhö.. skor, jacka, vantar och allt vad man behöver..)
  • presentkort. vart som helst. kläder, smycken, bio. anything dude
  • halsduk..? typ
  • nagellack. eller sådan där vit penngrej som man har på nageltippen/toppen

skall tänka lite bättre snart och komma på vettigare grejer.
hähä höhö hoho

LITTLE BOXES


RSS 2.0