DAGENS OUTFIT

Hade bara en lektion idag, och känner mig lite nere så fann ingen inspiration till dagens klädval så drog på mig min niqab. Skönt när man vill vara anonym och inte är på topp sådär.


imorse på väg till skolan

FAN VAD DET KNASTRADE I ÖRAT DÅ

jag är galen. jag piercade nyss mig själv. en liten rookpiercing blev det. herregud, SKANDAL


FINN FEM FEL?

i alla fall ett fel! HAR VELAT VISA DENNA BILD SÅ JÄVLA LÄNGE!! :D:D



VAD TYCKS OM MINA NYA GRILLS?`thuuug rite?!

älskar att min läpp ser ut som en fläskfilé<3




Vid baren i fredags

Kille: Vad är det billigaste ni har, förutom henne!? *pekar på mig*

JAG Å MINA BUSSRESOR

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaas? Jag har sovit bort hela dagen.. fint.
Skola, minns ingenting från skoldagen alls förutom sista sekundrarna från handelslektionen då alla vägrade ta schemat över cafétiderna. Öh ja. Typ..
Fick som vanligt en fin bussresa hem, till vänster om mig satt en alkoholiserad asiatisk kvinna i 50-årsåldern och försökte prata med mig, trevlig som jag är låtsas jag inte om de åh-stackarn-blickarna som jag fick av de övriga passagerarna och försökte tala med kvinnan. Av det lilla jag förstod så hade tydligen en kvinna sagt att hon satt på buss nummer 11, men icke, det var ju faktiskt buss nummer 15. När jag tyckte att jag hade nickat och instämt nog tog jag upp mobilen för att smsa lite, nä, då får jag ett stelt finger i sidan av armen och konversationen börjar om på nytt. :) Till höger om mig sitter en lätt retarderad tjej i 14-årsåldern och sjunger och mimar helt sjukt frenetiskt till sin ipod, alltså seriöst, inlevelsen den tösen hade var fenomenal. Ty, hon fick många snea blickar. Framför mig så står det en äldre dam och håller i sig i en stång och balanserar medans bussen glider som ett jävla curlingklot på all is, jag ser att hon är besvärad för hon liksom kollar irriterad på den unga kille som sitter på "gamlingplatsen" och så typ halvlägger hon sig på hans säte så han ba; "wtf?.." typ. Hon giver mig ingen blick så jag frågade aldrig om tant ville ha mitt säte. Turligt nog gick pojkvaskern av ch tanta fick sitta på ett trasigt säte. Men alltid något.
Ja.. Sedan när jag går av så hör jag en röst bakom mig som viskar/harklar "ursäkta", ser mig bakom axeln och en tjej som knappt kan svenska försöker fråga mig om jag vet vad klockan är, eller jag hoppas det var det hon frågade iaf för hon fick "halv tre" till svar, men hon verkade skapligt nöjd så det var nog det hon ville veta.

 



I LOVE TO SINGA!

Känner mig ganska så konstig idag. Inte konstig konstig utan mera konstig-kan-inte-förklara-känslan-hur-jag-känner-mig-konstig. Känner mig typ som en blandning av dessa;




Ja gudars..

AS HE FACED THE SUN HE CAST NO SHADOW

you can take my soul, don't take my pride


ACQUIESCE.

inlägg by stureplansvackraste.se yo
kan inte samtycka mer alltså!




SITTER HOS AMANDA OCH DEGAR




Spenderade gårkvällen tillsammans med två av mina venor. Sovade hos mandiz också, mja mja!
Jag är schizofren.
Och förresten, i inlägget med Johan Glans så står det att det publicerades 19 någonting men det stämmer ej, klockan var någonstans mellan 04.00-06.00. Ba så att lix ni vet ba!

JAHA

Okej..
Nyåret var ju ganska så tragiskt. Men jaja. Jag var med mina fina vänner så skall ej klaga.
Jag och Maria vandrade hem i vinternatten, åt massa mat när vi kom hem. Satt med en varsin telefon och ringde Myshörnan. Maria somnade vid tre, jag kollade av någon konstig anledning på massa tecknade filmer, somnade vid fem.. Sedan vaknade jag vid sex och kunde inte somna om, väckte Maria. Vi satt i sängen och kollade på tv typ.. Hon somnade vid åtta, jag somnade vid nio. Sedan vaknade jag vid tre, så några härliga timmars sömn fick jag i alla fall.

Nu är mitt hjärta dock mycket sorgset.. Sveriges finaste, Per Oscarsson befaras död. Fan.


RSS 2.0