MORGENTHALER

Halloj i stugan.
Nu skall jag boka en liten jävla tågbiljett som säkert inte ens kommer bli kontrollerad, sedan skall jag städa, och packa, och äta och sen fan bär det av mot Bålsta. heh, ja, och sen vidare till Haninge. Skall lovchilla lite hos braj och sådant gött. Ah najs va. Så hajhaj på er!


JAG VILL HA SKÄGG

Jag sitter och asflabbar åt fjortisarna som sitter och gråter i idolpubliken!! Och jag förstår inte saken med Johan Palm som var med förra året,  eller.. Alltså, jag tänker på Johan VS Nicklas. Vad i helvete?! Det är ju ingen match? Nicklas sjunger miljoner gånger bättre och ser miljarder gånger bättre ut. Så vad var egentligen grejen med Johan Palm? Hm.. Det återstår att bli ett stort mysterium.
Men fett najs att Nicklas åkte ut i alla fall, egentligen skulle han åkt ut för länge sedan, för då kunde jag ostört stalka honom nästkommande hultsfredsfestival. Roligt för blonda fjortisen i publiken, för Nicklas diggar brunetter, he-he.. Och rockers, ej fjortisar. he-he.. och naturliga görls, he-he..  MEN SHIT; DET ÄR FIGHTCLUB PÅ SVT!! HELIGA MAKARONER!!!  mmmmmmm pitt + norton<3   eh ja, åter till Nicklas.. Han är en vacker, ståtlig man.
Farväl jag måste se fight club! god damn't!

I MÅNDAGS..

Blev jag ett år äldre.. det var deprimerande. Men jag åt pizza för det.


NÄR JAG ÅTERVÄNDE FRÅN MITT TOALETTBESÖK, FANN JAG NÅGOT SOM LIKNADE EN BAJSKLICK I MIN BÄDD..

ty, det var endast en mosad gräddkola..




Jag kan ej koncentrera mig!! Satan.
Haver en redovisning och ett kostarbete att göra tills imorgon. Jag blir tokig för jag kan inte koncentrera mig. Jag tror jag skall dunka skallen i väggen, duscha och käka, sedan fokuserar jag mig på kostarbetet och giver fan i naturredovisningen.  Håll till godo!


BUT WHYY!!?

Noooo! Edward Furlong. Den vackre varelsen har ruttnat! totalt!!  åh.. mitt hjärta gråter.


FROM THAT..



TO THIS..





Nu går jag och lägger mig...

SUM TEXT YAU

YO!
Jag är jätte-super-mega-ultra-blazter-powerranger-mätt, haver precis ätit pizza och fan vad det smakade bra.
Imorse skall ni veta vad roligt vi fick uppleva! Amanda,  Robin och jag hade precis klivit av bussen i stan och går mot andra hållplatsen för att byta buss, alla vet att cyklisterna här i Västerås är totallycrazy så att säga.. Och självklarre, vi hör ett vildsint plingeling bakom oss, när cyklisten cyklar fram så att den ligger ungefär jämsides med oss skriker Amanda något som; "men du har väl ett styre?!!!!?"  typ.. Cyklisten ,som har hunnit köra några meter framför oss under dessa sekunder tittar något bakåt och skriker tillbaka något som jag inte kunde höra. Jag tyckte jag kände igen rösten, och visst fan! Det var våran gamla lärare Solveig som vi hade under några år, och fan vad jag skrattade.  Åh, hujeda mig. Det låter lite lamt att läsa det i en text, men här haver vi alltså två främlingar som gallskriker åt varandra, fast de var ej främlingar. he-he-he-he!! skojjsigt

Annars då..? Jo fan, såg några sekunder av beatlarna på psykolektionen för vi kollade på film, så det gjorde typ min dag. Sen hade vi småföretagande och där gjorde jag absolut ingenting, sedan var en lekton inställd  och då skippade jag sista svenska lektionen för den läraren är i alla fall rätt så jävla mycket med dum i huvudet.

Uscha vad text. howdie friends.

HELO

Image and video hosting by TinyPic
heeeeeh göllit tjockkindad storörat djur

Hemsk dag, huva! Nu skall jag sitta hela kvällen och natten lång med ett arbete. Haver dock engelskaprov imorgon, och det lär jag släppa in någonstans eftersom jag inte pluggat ett dugg.  Det känns som om jag kommer somna.. därför skall jag nu gå och äta gröt och dricka läsk, får ej somna!

NAJS SHIT

örk int skriv nå, här har si 'n bildz.

MÅSTE BA..

braj, kolla på HELA. god damn!


SJAB

Här sitter man och toklyssnar på U2, ja jag vet inte vad som sker med mig just nu, det är mina gamlinghormoner som härjar. Men dom är fan bra. Riktigt bra.. faktiskt. Ja, idag när jag kom hem från skolan som var skitjobbig för övrigt, så somnade jag och sov bort några timmar ur mitt liv. Jag tänkte på en sak, att jag skulle kunna skriva ner mitt liv på endast några rader, det skulle bli lite som en sorlig liten dikt.

Men glad är man, imorgon är det fettodag. Amanda kommer över och vi ska tjocka oss.
Jag tänkte skriva hejdå på ryska, men så underlättar det ju om man kan det språket.


LOS KAVAJOS

Följande inlägg är ägnat Amanda och Emilia.

Här är den svarta, strl 36.
en blixtbild och en utan blixt. på den utan blixt ser färger mer gråaktig ut, men den är som sagt svart - som blixtbilden.


Den gråa är i strl 34, och som ni seder är det en typ av trekvartsärmad.
Här gjorde sig färgen varken rättvis med eller utan blixt, så om de ser lovande ut får ni kika på dem irl så att säga.


ORANGA?! vad i helvette..

Så Linnea, hur känns det att ha oranga ögon?
- Mysko.
De är liksom brun/orange/gröna.. helrubbat och totalcrazy.
Nu drar jag på kurs inför övningskörningen. farbröl. farvöl. farväl. farfar.


CAT IM A KITTY CAT, AND I DANCE DANCE DANCE




YOU JUST HATE ME, 'CAUSE IM BLACK!

Yo!
Seg fredag, mest av allt vill jag bara dra på mig jackan och dra ner på stan, men det låter jobbigt.
Jag kikade på idol och såg att västeråsaren sjöng min favoritlåt! om denna funky man återkommer till sin stad så skall jag söka upp honom och bjuda på saft och bulle.

Just det! Af to the ro! Det ser rätt... ehm.. typ, roligt ut. Jag ser ut som en sådan där konstig vit unge som har två svarta föräldrar, rätt intressant. Jag tror jag skall ha afro på nästa äventyr och säga att det är äkta, då kommer folk undra vad i helvete jag är så vit för?! Då skall jag säga att båda mina föräldrar är svarta och att jag bara råkade bli väldigt vit. Fast egentligen så är jag fan helt sjukt likt min bror, han gick nyss förbi här och vi har ju likadant hår nu? Hm..

I övrigt vill jag jättegärna gå med mitt afro och min blåluvan på gatorna i haninge från brajs lägenhet till fredreggels hus. Det är mysigt skall ni veta! 
Nej, nu blir jag depreimerad av verkligheten, adjöss!


MESS WITH THE FRO-YOU GOTTA GO

"Ett afro är en sorts hårfrisyr på huvudet. Afrons största kännetecken är dess volym. Formen kan vara väldigt varierande, och exempelvis kan den se ut som en boll eller en fyrkant." - Wikipedia.

Jag har tråkigt, så jag hade tänkt förtrolla mitt lilla krull till ett ståtligt afro! Åh vad jag kommer skratta åt mig själv.. aah <3
Ja, det var det jag ville säga. And remebaaah ... mess with the fro? you gotta go!

Adíos afroheads!


RSS 2.0