SICKO

...
Denna dag är har hitills vart helt meningslös, och den kommer nog att fortsätta så.. Vaknade 06.00 , drog till skolan, där var det kondistest som jag inte var med på, sen var det en timme naturkunskap där jag klottrade lite onödiga anteckningar, slutade 11.00, sen kom jag hem och somnade, nu har jag vaknat och min hals har blivit värre. När jag hostar gör det så ont att jag böjer mig fram och håller mig om höfterna, likt en 90-åring som håller på att dö typ. Och så ligger man i sängen och kollar på Fresch prince i Bel air och så skulle jag skratta , antar jag , och så hör jag ett gnisslande ljud ; heh-heh!. Ah shit, fan och jävlar alltså. Nu skall jag fortsätta kolla på fresch prince och dricka varm o'boy och se om jag får ner fyra stycken after eight, för det är iaf vad jag har, men om jag äter dom vettefan.

KONSTVERK AV MAJBRAJ

Tjenis vänner.
Idag har jag städat mitt rum, så nu är det vackert där inne. Och jag har jätteont i halsen, det är ej bra för imorgon har vi kondistest i skolan och jag vill gärna slutföra det testet med goda resultat..
Det var inget speciellt jag skulle berätta, ville bara dela med mig av härligheter min kära vän majbraj ritat. Gud vet när de ritades, men man kan skåda att konstnären är maria från mils avstånd!




WZUP DAWGS

Amigos!
Idag är jag glader, and let's embrace that, cause it does not come often. M yeeh.
Och kom inte och kalla mig ickehurtig, denna morgon (notera morgon, och inte lunch, eftermiddag etc.) var jag ute och joggade, själv. Jag är stolt. Sedan for jag och systrami till innerstaden där jag köpte inte mindre än fem stycken tröjor + en mycket vacker ljuslykta för hela 99:- på Indiska, det mina vänner, kallar jag ett kap!
Min mor är i Örebro hos morfar, så det blir käk á la daddy.

Annars är jag nerkärad i Ringo.. mmm.. när han var ung då, i beatles-tiden alltså. total crazy och helrubbat men jag blir alltid kär i människor från 60- och 70- talet.
OCH, vart bor alla skinheads? för bövelen!!
 
Ringo din rackare.                      och här skådar ni en mycket stilig man i kängor som jag vill finna..



Och för att göra inlägget lite längre.. Kolla in dessa dummies!

De har tydligen slagit ner en kvinna för att hon sjöng karaoke dåligt.  Det var ett tag sen man fick sig en sådan belåtenhet av att se fula människor. Varenda en ser ju utvecklingstörd ut, riktiga jävla incestbarn. usch, vider..


REBEL REBEL/ / /

Ohoj kamrater!
En vecka har gått sedan senaste inlägget och det är för att jag blitt gammal. När man är gammal använder man inte datorer så ofta, det kommer ni också märka när ni närmare er döden. Jag tror jag skall bli bättre på detta, kanske.. Jag vill försöka hotta upp min kamera men jag har inga dollar va, men snart så! Då blir det skitinlägg hela tiden, kanske, mja.

Annars då? Jo, själv har man ätit godis, så nu är jag mätt. Och så håller mamma på och bakar munkar ute i köket. Det känns som om denna lördag kommer att spenderas illamående.  Övriga västeråsare kommer väl vara ute på kulturnatten, själv skall jag bara va hemma. Jag orkar inte med människor, dom är jobbiga. Jag skulle  vilja vara lite kreativ, men mitt rum förbjuder mig med dess stökighet.
Och med det sagt så skall jag återgå till mitt mars, twix och bounty-ätande och David Bowie - Rebel Rebel lyssnande.

kramizzzzz


1-2-3-4, JAG ÄR INTE EN PARTYMYRA

Hola in das house!
Igår vadere engelskaprov som var ickefruktat, det gick ganska bra. Och så var jag med systrami i city och letade kledur. Jag har tänkt unna mig en ny jacka och vart ute efter en röd kappliknande sak, med luva. Lite som rödluvan dåva. Men igår så hittade jag en blå så den fick duga, blåluvan ba! Bra bra..  Sen var vi iväg idag igen för att köpa lite annat grejs, köpte bara en sketen kofta. Alla kläder är så jävla fula! Jävla skit va.
Ja, sen vidare mot Viksäng där det var någon jävla gatufest blabla, Ronja sjöng i alla fall vackert och det var därför vi kom dit, för att höra henne. Sedan drog vi hem och nu sitter jag här och tråkar. Det är så jäkla tråkigt så här när sommaren är slut och man väntar på hösten som inte vill komma.

Hadé!


090909

Idag så var det skoljoggen i skolan och smärta är det perfekta ordet för dom 5 kilometer jag haltade mig igenom den där jävla skogen. nu är jag handikappad i dagar. jävla skit va. Unt my name is gonna be in VLT, jag sade att jag tyckte skoljoggen var kul. JA. Var hemma någon gång mellan tolv och ett och då somnade jag såklart. Nu skall jag plugga lite och sen måste jag hitta mina nycklar för jg skall ha prov på fredag och behöver the papper.

Och jag hade något trevligt att tala om men då det nöjas med detta.
Howdie!

LIKSOM BA HALLÅ. NU SKALL ALLA BLI MODEOFFER OCH ALLT TYP!

Jag hatar ALLLAA! yaaay
Jag hatar alla människor, förutom dom som jag inte hatar då, simpelt, logiskt. Men annars hatar jag alla.
Dock skall jag giva mitt temperament en fet tumme upp! Utan mitt kalla temperament hade det blitt många feta bullar och blåtiror.
Shabba!

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

YO NEGRO!
Jag längtar oändligt tills hösten skall börja, på riktigt. jag vill kratta löv och köpa nya halsdukar! Mjamja..
Imorgon skall jag dra ner på stan och köpa mig minst två härliga tröjor, jaoo. Jag måste säga att jag spottade två-tre snygga tröjor inne på Åhlens. Men dem har ju blivit så jäkla dyra, what foooHHHR!?
Jag känner mig väldigt köpsugen, jag vill impulsköpa massor av saker. me haz no money. Tur man snart fyller år då va. Men åh! Nu kom jag på att jag vill åka till Haninge, och gå på promenader med halsduk och mössa och spatsera gata efter gata.. Braj, mabybaby on höstlov?





YOYOYO

Wzup dawg.
Today was school. I study växt- and djurceller and psykosocialtarbete, then i got home and sleep in sofa, yes? Now im wakywaky and .. yes.

Skolfoto på måndag och jag skall såklart inte vara med, men jag undrar om man kan få göra ett enskiltfoto i alla fall? jag hoppas på det, annars skall jag nog göra något utöver det vanliga, och det vill vi inte.
Har inget intressant att tala om för någon. Om inte detta är det förstårs.. Jag skall under helgens gång färga håret, klippa mig, städa mitt rum, göra någon läxa och gå ut och fotografera lite. (kommer säkert inte orka.. )

Howdie!

RSS 2.0