OSCARS



På söndag blir det till att sitta uppe hela kvällen och morgonen får då mina vänner, då nalkas det Oscars gala!

OCH! Varför visste mitt stalkiga undermedvetna att Inside the actors stuido skulle innehålla Franco? Jag är ju för cool..



DET ÄR MED ENORM GLÄDJE JAG NU MEDDELAR

att James och jag skall gifta oss!!!

Det betyder att ni här med officielt inbjuds till vårat bröllop! :)
Och jag som aldrig skulle gifta mig.. Det hjälps inte när James Franco's mörka ögon dränker ens förtrollade själ!!
jag eder din för evigt, o min älskade!



är inte blond längre, gammal bild..

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Halo! Sitter och lyssnar på Rammsteins Du Hast samtidigt som jag läser om judendomen och dess syn på abort.
Jag är på ett obotligt dryghumör! Det är välidgt olägligt då denna religionsuppgift är sjukt krävande. JOBBIGT LÄGE JAO.

Har så sjukt mycket att göra alltså. Imorgon skall jag släppa lös alla mina hämningar och synda hårt med shopping. cuz i dont give a damn! jag förtjänar nya skor! Not, men iaf..

Jaha. Nu då?

En sak kan jag iaf dela med mig av!
Här med lovar och svär jag att aldrig tvivla på min virrhet, jag skall aldrig mer låtsas vara smartare än jag är, och jag skall aldrig mer låtsas som att jag har koll på saker, för det har jag inte. På senaste tid har jag haft sjukt mycket att göra och jag tror att jag är så jävla cool som vet allt jag har att göra och när det ska vara inne etc etc. Men NEJ, jag vet inte, kommer aldrig att veta. Det är lika bra att inse. Jag måste fråga hundra gånger vad vi har att göra, jag måste sedan fråga trehundra gånger när det senast skall vara inne, för jag minns inte. MINNS INTE LINNEA!
"Vad nu detta?!" Tänker ni. Jo, idag var dagen jag skulle till tandläkaren, jag hade förberett mig mentalt (och fysiskt genom att borst tänderna ultra mega noga) inför detta tandläkarbesök i någon månad nu, planerat mitt schema efter det, och framför allt (!!) varit sååå nöjd över mig själv över att jag har kunnat komma ihåg det! Att jag själv kom ihåg min tandläkartid. Fett ball liksom. Men så neeej. Det var inte idag jag skulle till tandläkaren, utan i mars.
Vuxenpoäng till mig?
hej då..


SVERIGE TESTAR MINA GRÄNSER

God dagens.
Ligger i sängen och klurar på min framtid samtidigt som jag diggar frenetiskt till Ennio Morricone. Om jag skall beskriva hur jag känner denna dag så skulle jag säga att jag känner mig ungefär som en blöja. Fyll på lite ångest också. Känner massor av ångest just nu. Mest över snön, helt seriöst.. Det har fan vart snö i ett halvår. typ. inte än, men snart! Det är skandalöst och oacceptabelt.
Får ångest över skolan och alla läxor. Får ångest av det faktum att jag dreglar sönder över den utbildning som finns i Santa Barbara, men pallar inte flytta till USA. Ångest över att jag har en lista lika lång som vårt land på filmer jag vill se men inte kan för min dator tar självmord om jag laddar ner något på den.


så jäla najz asså!!!!!!!! not.

WATER FOR ELEPHANTS

Sjuuuukt nice trailer!
Eftersom jag är emo och alltid går emot normen, hatar jag att man använder sig av de hetaste kändisarna just nu bara för att få flera tittare, för ack(!) det går ej att undgå att denna film kommer få en hel jävla del Twilight-fans som tittar endast p.g.a. Robert Pattinson. Men måste fasiken säga att det ser sjukt lovande ut! Gillar Pattinson's omstyling och hoppas fan han visar vad han går för, att han inte endast blir förknippad med Twilight i framtiden. Och Christoph Waltz!!! Fenomenalt spännande må jag säga!
Bra bra, ser fram emot denna film mucho mucho!



TRÖTT

Jo men visst, som rubriken säger, jag är trött fan.
Har gjort lite läxor som jag skjutit på i en miljard år, kan dock inte bestämma mig om jag skall plugga samhäll då det kan tänkas att jag får göra prov imorgon eftersom jag inte gjorde det i igår.. Orkar fan inte.
Imorgon ska jag fan fixa datorhelvetet så den funkar korrekt, då jävlar blir jag d0t@nerd alá 7:an all over again ba :O !

Och nu fick jag ett sms av Myshörnan som sade att dom saknar mig.


RSS 2.0